EUROLEAGUE

Τρία ρεκόρ καριέρας ο Παπαπέτρου που "ξεμπούκωσε" απέναντι στην Εφές

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για καιρό θα θυμάται την εμφάνισή του απέναντι στην Αναντολού Εφές ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Δείτε τι έκανε ο 24χρονος φόργουορντ το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2018.

Στα 24 του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν είναι πια ταλέντο, αλλά "κανονικός" παίκτης που διανύει την πέμπτη σεζόν της καριέρας του στην EuroLeague. Ο Ολυμπιακός τον έχει στηρίξει, ο κόσμος περιμένει από εκείνον περισσότερα, το ίδιο και εκείνος από τον εαυτό του. Το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2018, ο διεθνής φόργουορντ "ξεμπούκωσε" και στην εντός έδρας νίκη επί της Αναντολού Εφές έγραψε τρία ατομικά ρεκόρ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο Παπαπέτρου έγραψε career-high σε πόντους (17), εύστοχα σουτ (7), αμυντικά ριμπάουντ (6) και αν ήταν λίγο πιο εύστοχος από την περιφέρεια, τότε θα είχε φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Ο συνολικός απολογισμός του ήταν: 17 πόντοι με 6/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη, 3 κερδισμένα φάουλ, 17 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 32:42 συμμετοχής. Με τον Κώστα Παπανικολάου εκτός δράσης εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο, ο Παπαπέτρου παίζει πολύ και παρά το γεγονός ότι την Τετάρτη (21/3) δεν ήταν καλός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ανέκαμψε και άρπαξε την ευκαιρία απέναντι στους αθλητικούς και ταλαντούχους, αλλά βαθμολογικά αδιάφορους Τούρκους.

Διαβάστε κι αυτό: Διπλό ρεκόρ καριέρας από τον δαιμονισμένο Μιλουτίνοφ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ