EUROLEAGUE

Τραυματίστηκε (ξανά) ο Νίκολα Μιλουτίνοβ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια αδράνεια του Κιμ Τιλί, ήταν αρκετή για να τραυματιστεί για άλλη μια φορά στην τρέχουσα σεζόν ο Νίκολα Μιλουτίνοβ. Διαβάστε πως χτύπησε ο Σέρβος center.

Ήταν το τρίτο λεπτό του δεύτερου μέρους, όταν ο Κιμ Τιλί άργησε να αντιδράσει, δεν κυνήγησε μια διεκδικίσημη μπάλα, άφησε τον αντίπαλό του να την προλάβει πριν εκείνη βγει εκτός παρκέ και την έστειλε στον Μπράντον Ντέιβις. Ο Αμερικανός πήρε μια πάσα από το... πουθενά και την μετέτρεψε σε ασίστ, καθώς κέρδισε φάουλ από τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και έγραψε με 2/2 βολές το 59-43.

Σε αυτή τη φάση του 23ου λεπτού ο Σέρβος center που είχε μείνει μόνος στο πίσω μέρος του γηπέδου, πάτησε στραβά στο παρκέ στην προσπάθειά του να κόψει τον Ντέιβις, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ξανά. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως έχει υποστεί διάστρεμμα, όμως η ακριβής διάγνωση θα γίνει με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, όταν ο Μιλουτίνοβ θα υποβληθεί σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ