EUROLEAGUE

"Τουρνουά επιπέδου EuroLeague"

"Τουρνουά επιπέδου EuroLeague"

Οι 4 προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά του Ηρακλείου δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο ανταγωνισμού.

Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός), Σιμόνε Πιανιτζιάνι (Χ. Ιερουσαλήμ), Ντέγιαν Ράνονιτς (Ερ. Αστέρας) και Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Αναντολού Εφές) είπαν τα καλύτερα για το τουρνουά του Ηρακλείου.

Οι 4 τεχνικοί έδειξαν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από το επίπεδο του τουρνουά, το οποίο και χαρακτήρισαν επιπέδου EuroLeague. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός):" Είναι μεγαλη χαρά για όλους μας να είμαστε εδώ. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Αυτό το τουρνουά αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Ευχαριστουμε όλους τους συντελεστές του τουρνουά.. Αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να βελτιωθούμε σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού".

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Αναντολού Εφές): "Πρόκειται για ένα τουρνουά το ο οποίο είναι επιπέδου Euroleague. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αφού έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια, κάτι που θα μας βοηθήσει να δούμε που υστερούμε. Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε εδώ και ελπίζουμε να έρθουμε και του χρόνου".

Σιμόνε Πιανιτζάνι (Χ. Ιερουσαλήμ): " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά και θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Η ομάδα μας θέλει να εξελιχθεί και να ανέβει επίπεδο. Ένα τουρνουά σαν αυτό σίγουρα θα μας βοηθήσει".

Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας): " Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε στην Κρήτη για ένα τόσο δυνατό τουρνουά. Ελπίζω αυτό το τουρνουά να γίνει ένας θεσμός. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές μας έχουν κάνει να αισθανθούμε άνετα και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό σκέλος. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό και πιστεύω ότι μέσα από αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν ενόψει της έναρξης της σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ