EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Η ομάδα θα κριθεί στο τέλος''

Τόμιτς: "Η ομάδα θα κριθεί στο τέλος''
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (24/10, 21:30) τη Λαμποράλ Κούτσα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (23/10).

Ο Τόμας Ερτέλ αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την άμυνα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε πως η ομάδα του δεν ψάχνει για δικαιολογίες (σ.σ. αναφερόμενος στους τραυματίες), ενώ ξεκαθάρισε πως ουδείς πρέπει να ασχολείται με το αν θα παραμείνει στη θέση του χεντ κόουτς των ''ερυθρολεύκων''

Ο προπονητής των Πειραιωτών δήλωσε αρχικά πως " είναι το δεύτερο παιχνίδι μας στη Euroleague και το πρώτο μπροστά στον κόσμο μας.Ξέρουμε τι εστί Λαμποράλ, τους έχουμε δει και τους έχουμε αναλύσει. Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Ο Μπέρτανς είναι καλός σουτέρ, παίζει στη θέση -3- και ο Σαν Εμετέριο είναι έμπειρος. Ο πιο σημαντικός είναι ο Ερτέλ, σκοράρει και μοιράζει το παιχνίδι".

Τι είχε ο Ντάνστον και πήρε κιλά

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην ήττα από την Κηφισιά που προσγείωσε απότομα τους Πειραιώτες, μετά τη νίκη επί της Βαλένθια: "Σίγουρα εμείς περιμέναμε ένα δύσκολο ματς με την Κηφισιά. Είχαμε κι ένα δύσκολο ταξίδι νωρίτερα, από τη Βαλένθια. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι παίκτες πρέπει να δείχνουν από το πρώτο λεπτό ότι θέλουν το ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως δεν χάθηκε τίποτα. Είναι Οκτώβρης, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει, παιχνίδι με παιχνίδι θα χτίσουμε την ομάδα και θα την κρίνουμε στο τέλος".

Παράλληλα, ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε: " Κόντρα σε ομάδες όπως με την Κηφισιά πρέπει να μπεις από την αρχή στο γήπεδο συγκεντρωμένος και να δείξεις ότι είσαι καλύτερος. Εμείς αύριο (24/10) πρέπει να παρουσιάσουμε μια πολύ επιθετική άμυνα απέναντι στη Λαμποράλ", και αναφέρθηκε στη Νο1 επιθετική απειλή των Βάσκων: " Ο Ερτέλ είναι ο παίκτης που κρατάει όλη την ομάδα, είχε 14 πόντους και 10 ασίστ με τη Νεπτούνας, έχει αυτοπεποίθηση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Όσο για την ανάγκη για νίκη; "Αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ποιος λείπει και ποιος όχι. Θα παίξουμε με τους παίκτες που είναι έτοιμοι. Για τον Ντάνστον, έχει ένα πρόβλημα που 90% φτιάχτηκε και πιστεύω θα είναι έτοιμος αύριο. Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ο κόσμος πρέπει να έλθει στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος κατέληξε μιλώντας για το μέλλον του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο:

" Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν, κάνει κακό στην ομάδα αυτή η κουβέντα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ηρεμία, έχει ένα ματς αύριο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

*Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα στη βραδινή προπόνηση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ