EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Τόμιτς: "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (31/10, 20:00, NEΡΙΤ SPORTS) τη Νεπτούνας για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, με τον Μίλαν Τόμιτς να τονίζει πως η λιθουανική ομάδα χρειάζεται προσοχή. Ντάνστον: "Nα κάνουμε το παιχνίδι μας".

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Λιθουανία, για το παιχνίδι της Παρασκευής (31/10, 20:00, NEΡΙΤ SPORTS) κόντρα στην Νεπτούνας, μίλησαν για την αναμέτρηση οι Μίλαν Τόμιτς και Μπράιαντ Ντάνστον, εξηγώντας τι θα χρειαστεί να κάνουν οι Πειραιώτες ώστε να φτάσουν στην τρίτη σερί νίκη τους στην διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε έχοντας στην αποστολή του και τον Τρεμέλ Ντάρντεν, αλλά ο κόουτς των ερυθρολεύκων σχολίασε πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, είπε τα εξής: "Η Νεπτούνας είναι μια ομάδα που παίζει με αρκετή ενέργεια, ιδιαίτερα στο γήπεδο της. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό και να σουτάρουν πολλά τρίποντα, είτε στο σετ παιχνίδι είτε σε καταστάσεις αιφνιδιασμού.

Παίζουν δυνατά, σουτάρουν αρκετά και είμαστε νομίζω προετοιμασμένοι καλά γι’ αυτό το ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κόψουμε τα τρίποντα τους είτε στον γρήγορο ρυθμό, είτε στο σετ παιχνίδι και θεωρώ πως θα πάμε καλά".

Στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το εάν οι δύο ομάδες μοιάζουν τακτικά στο παιχνίδι τους και απάντησε πως "δεν θα το έλεγα αυτό. Κάποιοι έλεγαν πως ο Ολυμπιακός κακώς σούταρε 34 τρίποντα με τον Κολοσσό Ρόδου. Από τη στιγμή που σε αφήνουν, πρέπει να σουτάρεις κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή όταν σου αφήνουν το τρίποντο, τι να κάνουμε, να μπούμε μέσα;".

Σε ό,τι αφορά την ετοιμότητα του Τρεμέλ Ντάρντεν και του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο προπονητής των Πειραιωτών ήταν ξεκάθαρος. "Ο Ντάρντεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν θα τον χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι, απλώς είναι καλό να είναι με την ομάδα από τη στιγμή που έχει κάνει δυο προπονήσεις μαζί μας. Ο Μπρεντ είχε έναν σπασμό στη μέση χθες στην προπόνηση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Νομίζω θα παίξει".

Ντάνστον: "Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Από τη μεριά του ο Μπράιαντ Ντάνστον τόνισε πως "η Νεπτούνας είναι μια κλασική λιθουανική ομάδα. Παίζουν γρήγορα, σουτάρουν πολλά τρίποντα και σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να ανοίξουν τον ρυθμό. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όταν παίζεις εκτός έδρας και ειδικότερα απέναντι σε ομάδα που παίζουν με αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να είσαι 110% συγκεντρωμένος. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και μέσω της άμυνας μας να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ