EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Θα πανηγυρίσουμε όταν προκριθούμε"

Τόμιτς: "Θα πανηγυρίσουμε όταν προκριθούμε"
INTIME SPORTS

Ο Μίλαν Τόμιτς, συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στον Νότη Ψιλόπουλο μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.

Για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Ολυμπιακού από τον πρώτο στον δεύτερο αγώνα με την Μπαρτσελόνα: "Αναλύσαμε τα αμυντικά και επιθετικά λάθη μας, κάναμε και μια προπόνηση, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι παίκτες είναι έμπειροι και μπορούν να κάνουν την αλλαγή στο μυαλό τους, έστω και σε μια μέρα, που είναι πολύ λίγος χρόνος. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στα σαράντα λεπτά, αμυντικά και επιθετικά. Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν καταπληκτική και τιμωρήσαμε την Μπαρτσελόνα στην άμυνα της".

Για τη συνέχεια της σειράς: "Απλώς έγινε το 1-1 και μεταφέραμε τη σειρά στο γήπεδό μας. Δεν υπάρχει κανένας ενθουσιασμός. Έχουμε ακόμη περισσότερη δουλειά. Πρέπει να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί και να δουλέψουμε περισσότερο. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Θα πανηγυρίσουμε όταν με το καλό προκριθούμε".

Για το αν το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει για τον Ολυμπιακό οδηγό για τα δύο επόμενα: "Σ' αυτά τα δύο ματς είχαμε το κέρδος του Χάντερ και του Σπανούλη. Το σημαντικό είναι ότι η ψυχολογία της ομάδας είναι καλύτερη μετά από τη νίκη. Το σημαντικό είναι να είμαστε ήρεμοι. Η μπάλα να είναι κάτω στο παρκέ".

Για την απόδοση του Πρίντεζη: "Ήταν καταπληκτικός. Όχι μόνο επειδή σκόραρε, αλλά επειδή πήρε και εννιά ριμπάουντ. Μαζί με τον Σπανούλη δηλαδή, έκαναν αυτό που μας έλειπε από το πρώτο παιχνίδι. Και ο Λοτζέτσκι ήταν πολύ καλός. Και ο Μάντζαρης έβαλε κάποια κρίσιμα τρίποντα. Ο Σλούκας έλεγξε την ομάδα όσο ήταν ο Σπανούλης έξω. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά".

Για τους φιλάθλους της ομάδας: "Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια γεμίζουν το γήπεδο και με τη βοήθειά τους θα καταφέρουμε να προκριθούμε στο F4".

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης μίλησε αποκλειστικά στον Sport24 Radio και στον Νότη Ψιλόπουλο για τη σπου...

Posted by SPORT 24 Radio on Friday, 17 April 2015
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ