EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Στο τέλος οι διαιτητές είτε δεν είδαν είτε δεν ήθελαν να δουν"

18/04/2018 Olympiacos Vs Zalgiris, Euroleague season 2017-18

Photo by Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
18/04/2018 Olympiacos Vs Zalgiris, Euroleague season 2017-18 Photo by Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μίλαν Τόμιτς στάθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας και όσων έλεγε τις προηγούμενες ημέρες ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κατά τις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζάλγκιρις.

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο παιχνίδι των playoffs με τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ , όπως ακριβώς πριν από δέκα μέρες για τη regular season. Μόνο που αυτή τη φορά το αρνητικό αποτέλεσμα αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα, αφού η λιθουανική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα, ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA, για να σταθεί στο κομμάτι της διαιτησίας.

" Θα σας πω δυο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι η σειρά είναι μεγάλη, κι υπάρχει το επόμενο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Θα πάμε στο Κάουνας για να πάρουμε την πρόκριση κι όχι να επιστρέψουμε εδώ για το πέμπτο παιχνίδι", ήταν η αρχική τοποθέτηση του ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος συνέχισε:

" Το δεύτερο είναι ότι εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία ή για οτιδήποτε. Από την στιγμή που κάποιοι μιλάνε για τους διαιτητές μετά το παιχνίδι της regular season και πριν από το σημερινό". Σε εκείνο το σημείο, επισημάνθηκε από την πλευρά των δημοσιογράφων πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν αυτός που είχε μιλήσει για το κομμάτι των διαιτητών, με τον Μίλαν Τόμιτς να απαντάει: " Δεν ξέρω".

Εν συνεχεία, είπε: "Πιστεύω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο σε κάποιες καθοριστικές φάσεις στο τέλος, που είτε δεν είδαν είτε δεν ήθελαν να δουν. Από εκεί και πέρα πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς γιατί στο μπάσκετ πρέπει να είσαι περήφανος και δεν πρέπει να αφήνεις κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα. Ειδικά στις κρίσιμες φάσεις. Όλες οι επαφές σ' εμάς ήταν φάουλ και στην άλλη ομάδα, όχι. Αυτή είναι η ανάλυση, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Ούτε να κλάψουμε για το αν πόναγε ο Νίκολα (Μιλουτίνοφ) και κούτσαινε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ούτε αν ο Κώστας (Παπανικολάου) ήταν εκτός, ούτε αν ο Γιώργος (Πρίντεζης) ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Εμείς πρέπει να μιλήσουμε για μπάσκετ. Μόνο γι αυτό και ίσως για κάποια άλλα πράγματα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ