EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Πρέπει να σηκωθούμε και να δουλέψουμε"

Τόμιτς: "Πρέπει να σηκωθούμε και να δουλέψουμε"
EUROKINISSI

Ψύχραιμος, αλλά και ρεαλιστής, ο Μίλαν Τόμιτς έβγαλε το καπέλο στην Ζάλγκιρις Κάουνας και εξήγησε πως άπαντες στον Ολυμπιακό πρέπει να σηκωθούν για την συνέχεια της σεζόν.

Όρεξη για πολλά λόγια, δεν είχε. Και πως να έχει, όταν η ομάδα του είχε μόλις χάσει για τρίτη φορά σε τέσσερις αγώνες από την Ζάλγκιρις Κάουνας. Ο Μίλαν Τόμιτς ξέρει καλύτερα από τον κάθε ένα πως στο μπάσκετ υπάρχει η νίκη, υπάρχει η ήττα, αλλά πάνω απ' όλα, υπάρχει πάντα η επόμενη μέρα. Και η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού είναι απαιτητική, καθώς θα ακολουθήσουν τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League. Σε αυτά στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Δημήτρη Καρύδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

" Η ενέργεια και η διάρκεια, είναι σημαντικά σε μια σειρά αγώνων. Δεν είχαμε πει δικαιολογίες, προσπαθήσαμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Ο Μιλουτίνοβ πάλι χτύπησε απόψε το πόδι του. Δεν είχαμε ενέργεια λόγω των τραυματισμών. Από το ελληνικό πρωτάθλημα, απέναντι σε Λαύριο και Πανιώνιο, είχαμε μισή ομάδα. Αυτά τα ματς ήταν η προετοιμασία μας για την Ζάλγκιρις και τελικά προσπαθούσαμε να καλύψουμε τα κενά. Με τον Πανιώνιο είχαμε δέκα παίκτες. Κέρδισε η καλύτερη ομάδα στη σειρά, βεβαίως.

Συγχαρητήρια στην Ζάλγκιρις και καλή της επιτυχία στο Final Four. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, θα είχαμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας, όμως καλά να είμαστε και του χρόνου θα παλέψουμε ξανά για να τάσουμε εκεί. Είμαστε επαγγελματίες, παίκτες και προπονητές, έχουμε ευθύνη και πρέπει να σηκωθούμε και να κάνουμε την δουλειά μας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό πρέπει να κάνουμε, δεν έχουμε δικαιολογία. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς στην Ελλάδα. Ολοι προσπάθησαν, όλοι θα προσπαθήσουν και στη συνέχεια, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πω από ποιους πήραμε και από ποιους δεν πήραμε πράγματα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ