EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη"

Τόμιτς: "Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίλαν Τόμιτς, αλλά και οι συνεργάτες του, ήταν έξαλλοι με την διαιτησία στην Μόσχα, την οποία και χαρακτήρισε απαράδεκτη. "Τους ακουμπάγαμε με το νύχι και σφύριζαν φάουλ. Η ΤΣΣΚΑ δεν χρειάζεται αυτή την βοήθεια".

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 92-85 στην Μόσχα και οι άνθρωπο των "ερυθρολεύκων" μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν έξαλλοι με την διαιτησία του παιχνιδιού, στο οποίο οι Ρώσοι εκτέλεσαν 35 βολές (27/35-77%), κερδίζοντας συνεχώς φάουλ.

Ο Μίλαν Τόμιτς χαρακτήρισε ως απαράδεκτη την διαιτησία και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: "Σφυρίχτηκαν πάρα πολλά φάουλ, αρκετά από αυτά ήταν ανύπαρκτα! Με την παραμικρή επαφή έδιναν εύκολα φάουλ υπέρ της ΤΣΣΚΑ. Με το... νύχι τους αγγίζαμε και σφύριζαν φάουλ.

Υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση, διότι και εμείς, με την άμυνα που έπαιζαν, έπρεπε να εκτελούσαμε πολλές βολές. Σε κάθε φάση σχεδόν η ΤΣΣΚΑ είχε και από δύο βολές. Δεν ήταν κατάσταση αυτή. Η ΤΣΣΚΑ δεν χρειάζεται τέτοιου είδους βοήθεια. Είμαστε μία ομάδα που έχουμε κατακτήσει Πρωταθλήματα Ευρώπης και πέρσι παίξαμε τελικό. Θα πρέπει να μας σέβονται.

Το παιχνίδι δεν χρειάζεται μεγάλη μπασκετική ανάλυση. Το παιχνίδι κρίθηκε στις αποφάσεις των διαιτητών με τις 35 βολές που έδωσαν στην ΤΣΣΚΑ. Οι δικές μας βολές είναι πλασματικές, γιατί από τις 21 οι 8 ήταν στο τέλος. Το μπάσκετ παίζεται με επαφή και δεν είναι βόλεϊ. Είναι ντροπή που τέλειωσε ο πρώτος γύρος του TOP-16 έτσι. Τους πλησιάζαμε στο σκορ και αμέσως έπαιρνε βολές η ΤΣΣΚΑ. Ήταν ντροπή..."

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ