EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Η διαφορά είναι πλασματική"

Τόμιτς: "Η διαφορά είναι πλασματική"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια του Ολυμπιακού για 35 λεπτά δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς, πριν εξηγήσει πως κρατά ένα συγκεκριμένο γεγονός από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θετική ήταν η εικόνα του Ολυμπιακού στα 35 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της νέας EuroLeague, σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς που στάθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο, χαρακτήρισε πλασματική τη διαφορά των 18 πόντων και στάθηκε στην εικόνα του Πάτρικ Γιανγκ που βοήθησε.

" Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο, ελέγξαμε απόλυτα το ματς, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Μετά την ανάπαυλα δεν καταφέραμε να πάμε τον ρυθμό εκεί που θέλαμε, χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωνε τις επιθέσεις της, δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε" σχολίασε ο coach του Ολυμπιακού και συνέχισε: " Σε κάποια στιγμή περάσαμε μπροστά, αλλά όλα κρίθηκαν σε έναν αιφνιδιασμό. Όταν παίζεις σε αυτό το γήπεδο, αν δεν εκμεταλλευθείς το "ανοιχτό γήπεδο" δύσκολα κερδίζεις. Εκεί οφείλεται η ήττα. Η διαφορά είναι πλασματική. Δεν είχαμε καλές επιθετικές λύσεις στο β' ημίχρονο".

Ο Τόμιτς απέφυγε να σχολιάσει τα σφυρίγματα των διαιτητών και αναφέρθηκε στον παίκτη που "κέρδισε" ο Ολυμπιακός σε αυτό το ματς: " Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τις αποφάσεις των διαιτητών, υπάρχουν άλλοι για να δουν τα δικά τους λάθη και να τα κρίνουν. Κερδίσαμε από την άποψη πως ελέγξαμε το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση για 35 λεπτά. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι το τελευταίο πεντάλεπτο, γιατί πρέπει να έχουμε διάρκεια, ειδικά στη EuroLeague. Μπορούμε να πούμε ότι κερδίσαμε τον Πάτρικ (Γιανγκ) απόψε. Ήταν τόσο καιρό έξω, πήρε λεπτά συμμετοχής. Πιστεύω πως ήταν καλός. Όταν φτάσει σε κάποιο σημείο ετοιμότητας, θα είναι όλα καλύτερα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ