EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Είμαστε καλύτεροι, θα προκριθούμε"

Τόμιτς: "Είμαστε καλύτεροι, θα προκριθούμε"
EUROKINISSI

Ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Κάουνας, Σπύρο Καβαλιεράτο.

Ο Μίλαν Τόμιτς εξήγησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Σπύρο Καβαλιεράτο γιατί ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με την Ζάλγκιρις, αλλά δεν έκρυψε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του.

"Αμυντικά δεν κάναμε καθόλου καλή δουλειά. Όταν τρως τόσα πολλά λέι απ στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορείς να έχεις καμία τύχη. Επιθετικά, ξέραμε πως θα χτυπήσουμε στις βοήθειες της Ζαλγκίρις, αλλά στα πικ εν ρολ η μπάλα πήγαινε αντίθετα, εκτός από δύο τρεις φάσεις. Αυτό σημαίνει ότι δε διαβάσαμε ούτε μία στιγμή την άμυνα της Ζαλγκίρις. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε με 20 πόντους και να έχουμε κάνει έναν αιφνιδιασμό σε όλο το ματς. Εμείς θέλουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε, είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός. Το επόμενο ματς είναι σε δύο ημέρες, ο καθένας πρέπει να βάλει τα δυνατά του και να νικήσουμε στο επόμενο ματς", δήλωσε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς.

Όσον αφορά το πόσο δύσκολο είναι ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση, είπε: " Το έχουμε κάνει και πέρσι. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Πάντα, όσο παίζεις ελπίζεις. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Ζαλγκίρις και ότι θα είμαστε στο Final Four. Αυτό πρέπει να το πιστέψουν όλοι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ