EUROLEAGUE

Το... χρυσό πρότυπο του Ολυμπιακού

Το... χρυσό πρότυπο του Ολυμπιακού
EUROKINISSI

Η EuroLeague παρουσίασε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και μεταξύ άλλων στάθηκε στον Ολυμπιακό και στην άμυνά του.

Ο Ολυμπιακός φημίζεται για την άμυνά του, γεγονός που αποδεικνύεται και από την στατιστική και δεν πέρασε απαρατήρητο την EuroLeague.

Η ΕuroLeague με την βοήθεια της πλατφόρμας "Synergy" που παρέχει προηγμένα στατιστικά και χρησιμοποιείται από αρκετούς προπονητές παρουσίασε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία και μεταξύ άλλων στάθηκε στον Ολυμπιακός, ο οποίος έχει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, ενώ αναφορά γίνεται και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Φενέρμπαχτσε.

"Το παρακάτω διάγραμμα επιθετικής κι αμυντικής αποτελεσματικότητας παρουσιάζει παρόμοια εικόνα με την τρέχουσα κατάταξη της Euroleague. Η επιθετική αποτελεσματικότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεχωρίζει σε όλη τη σεζόν, γεγονός που εξηγεί γιατί έχει πλεονέκτημα δύο νικών από τις ομάδες που βρίσκονται στη 2η θέση. Όσον αφορά τις δύο ομάδες που βρίσκονται πίσω από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ολυμπιακός ήταν το χρυσό αμυντικό πρότυπο της χρονιάς ενώ η Φενέρμπαχτσε είναι μια από τρεις ομάδες που ξεπέρασε τον μέσο όρο αποτελεσματικότητας και στις δυο πλευρές του παρκέ", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάλυση της EuroLeague.

Το... χρυσό πρότυπο του Ολυμπιακού
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ