EUROLEAGUE

Το χειρότερο (δημιουργικά) ματς της καριέρας του Σπανούλη!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό στη Μόσχα, δύσκολη και για τον Βασίλη Σπανούλη. Το Sport24.gr έχει τα νούμερα που δείχνουν πως απέναντι στη Χίμκι έκανε τη χειρότερη δημιουργικά εμφάνιση της καριέρας του.

Το 262ο παιχνίδι της καριέρας του στη EuroLeague, μιας καριέρας που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2005 και συνεχίζεται, έμελλε να είναι το χειρότερο από πλευράς δημιουργίας για τον Βασίλη Σπανούλη. Με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει δεύτερη συντριβή σε διάστημα μίας εβδομάδας μακριά από το ΣΕΦ , ο αρχηγός της ομάδας έζησε μία εφιαλτική βραδιά που θα θυμάται για αρκετό καιρό, χωρίς ωστόσο να είναι αυτός ο υπεύθυνος για την ούτως ή άλλως συνολικά αποκαρδιωτική εμφάνιση των Πειραιωτών.

Στο παρκέ της MYTISHCHI ARENA, μπροστά σε 5989 θεατές (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της διοργάνωσης), ο Σπανούλης έγραψε τη χειρότερη αναλογία ασίστ λαθών στην καριέρα του (1/6, 16.6%). Τα έξι λάθη που έκανε στα 15:21 που αγωνίστηκε είναι η τέταρτη χειρότερη επίδοσή του στη EuroLeague, όμως η μόλις μία ασίστ που έδωσε είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει την 262η εμφάνισή του στη διοργάνωση ως τη χειρότερη στην καριέρα του.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ