EUROLEAGUE

Το χειρότερο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού στη EuroLeague!

Το χειρότερο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού στη EuroLeague!

Οι επτά πόντοι που σημείωσε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ισοδυναμούν με νέο αρνητικό ρεκόρ για τους “ερυθρόλευκους” στη EuroLeague.

Το χειρότερο δεκάλεπτο της σύγχρονης ιστορίας του στη EuroLeague ήταν για τον Ολυμπιακό το δεύτερο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας . Οι επτά πόντοι που σημείωσαν στη συγκεκριμένη περίοδο οι “ερυθρόλευκοι” είναι οι λιγότεροι που έχουν σημειώσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ξεπερνώντας ακόμα και τους οκτώ που είχαν σε έναν αγώνα στο Μιλάνο τη σεζόν 2013-14, όταν είχαν ηττηθεί από την Εμπόριο Αρμάνι με 81-51.

Όπως και στον αγώνα της 9ης Ιανουαρίου 2014 στο Μιλάνο, έτσι και στον αποψινό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, το κάκιστο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού απέβη καταστροφικό. Πριν από τρία χρόνια είχαν βρεθεί από το μείον 7 στο μείον 23, ενώ στο αποψινό παιχνίδι είδαν το -4 της πρώτης περιόδου να γίνεται -16 στο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός ήταν τόσο κακός στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, που έμεινε χωρίς πόντο στα πρώτα 6'03'' και έβαλε μόνο μία ελεύθερη βολή στα τελευταία 2,5 λεπτά. Ο απολογισμός των “ερυθρόλευκων” στη δεύτερη περίοδο ήταν 1/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/6 ελεύθερες βολές και 7 λάθη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ