EUROLEAGUE

Το χειροκρότημα του κόσμου συγκίνησε παίκτες και προπονητές

Το χειροκρότημα του κόσμου συγκίνησε παίκτες και προπονητές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στην ομάδα σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και το ζεστό χειροκρότημα τους στο τέλος του αγώνα ήταν κάτι που συγκίνησε τόσο τους παίκτες, όσο και το προπονητικό-τιμ. Σφαιρόπουλος: "Όταν βλέπεις τέτοια συμπαράσταση, δεν φοβάσαι τίποτα".

Αν και το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, περίπου 7.000 φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" βρέθηκαν στις εξέδρες του ΣΕΦ και στήριξαν με θέρμη την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, στο τελευταίο ευρωπαϊκό της παιχνίδι για την τρέχουσα σεζόν.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο κόσμος χειροκρότησε και αποθέωσε τόσο τους παίκτες, όσο και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Κατά την διάρκεια του αγώνα, οι φίλαθλοι προσπαθούσαν κάθε φορά να εμψυχώσουν την ομάδα, ενώ στο τελευταίο κρίσιμο λεπτό έβγαλαν όλη τους την φωνή ώστε να σπρώξουν τον Ολυμπιακό στην νίκη. Ακόμη και όταν στην λήξη του ματς ήρθε η ήττα, η αντίδραση των οπαδών των "ερυθρολεύκων" ήταν σαν να είχαν ήδη κερδίσει.

Εκείνο το "ζεστό" και δυνατό χειροκρότημα διαρκείας στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά και οι επευφημίες, παρά το γεγονός πως η ομάδα τους είχε ήδη ηττηθεί, έχοντας από την προηγούμενη μέρα γνωρίσει και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης, ήταν κάτι που συγκίνησε τόσο τους παίκτες του Ολυμπιακού, όσο και το προπονητικό-τιμ. Οι πρωταγωνιστές ένιωσαν στο πετσί τους το πόσο έχει "δεθεί" ο κόσμος μαζί τους, το πόσο έχουν αγαπήσει αυτή την ομάδα, με τους φιλάθλους να δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για τους Πειραιώτες.

Σφαιρόπουλος: "Όταν βλέπεις τέτοια συμπαράσταση, δεν φοβάσαι τίποτα"

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκθείασε την συμπεριφορά του κόσμου, λέγοντας τα εξής: "Ήταν συγκινητικός ο κόσμος και το χειροκρότημά του ήταν άξιο αναφοράς. Τους ευχαριστούμε πολύ και να ξέρουν πως θα κάνουμε το καλύτερο για το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που ο Ολυμπιακός έχει μπασκετικούς φιλάθλους, που καταλαβαίνουν την προσπάθεια που έχει γίνει. Όταν βλέπεις τέτοια συμπαράσταση, δεν φοβάσαι τίποτα. Είναι πολύ μεγάλο αυτό που εισπράττουμε και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Την εμπιστοσύνη του κόσμου την έχουμε κερδίσει με τις επιτυχίες και την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο. Το μπάσκετ είναι όπως η ζωή, πρέπει να παλεύεις όσες αναποδιές κι αν έρθουν".

Σπανούλης: "To χειροκρότημα στο τέλος αξίζει παραπάνω και από έναν τίτλο"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε και εκείνος για τον κόσμο, λέγοντας πως: "Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήλθε σήμερα στο ΣΕΦ και μας χειροκρότησε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Αυτό το χειροκρότημα που μας έδωσε στο τέλος αξίζει παραπάνω και από έναν τίτλο! Μας έδειξαν την αγάπη τους για τα όσα έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια. Αυτό το χειροκρότημα μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια ώστε να κυνηγήσουμε τον επόμενο στόχο μας, το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν υπάρχει χωρίς τον κόσμο του. Θα τον χρειαστούμε στο πλευρό μας ως το τέλος της χρονιάς".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ