EUROLEAGUE

Το VIDEO-μήνυμα του Μπόμπι Μπράουν ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπόμπι Μπράουν έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού μέσω VIDEO, δείχνοντας πανέτοιμος ενόψει του σημερινού (2/3) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr).

O Μπόμπι Μπράουν ετοιμάζεται να συστηθεί στο κοινό του Ολυμπιακού στο σημερινό (2/3) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, αφού εκτός απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του. Θέλησε λοιπόν μέσω της EuroLeague να δείξει ότι είναι πανέτοιμος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων" έστειλε μήνυμα από το ΣΕΦ όπου είχε πάει για σουτ πριν από το παιχνίδι μέσω ενός VIDEO που πόσταρε η EuroLeague στον λογαριασμό της, λέγοντας τα εξής: " Έχουμε μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Είμαι στην προπόνηση και πρέπει να ετοιμαστώ για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Όλα είναι πολύ όμορφα μέχρι στιγμής. Ανυπομονώ για το σημερινό παιχνίδι. Θα είναι παιχνίδι-κλειδί για εμάς και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε εκεί και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ