EUROLEAGUE

Το "συγχαρητήρια, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα" του Σφαιρόπουλου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε το βίντεο με την ψύχραιμη ομιλία του προπονητή του Ολυμπιακού,Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά το "διπλό" στο Game 4 με την Αναντολού Εφές.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία εμφατική νίκη με 74-62 στο Game 4 της σειράς των playoffs με την Αναντολού Εφές και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 2-2. Πλέον, με μία νίκη την Τρίτη (2/5) στο ΣΕΦ θα πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final Four.

Η μεγάλη αυτή νίκη ωστόσο δεν σημαίνει ότι οι "Ερυθρόλευκοι" πανηγύριζαν σαν τρελοί μετά το τέλος του αγώνα. Ίσα-ίσα που ήταν εξαιρετικά ήρεμοι, προεξάρχοντος του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλου, ξέροντας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και το βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο youtube ο Ολυμπιακός το αποδεικνύει.

Εκεί, βλέπουμε όλους τους παίκτες να είναι ήρεμοι και προσηλωμένοι, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εισέρχεται στα αποδυτήρια και πολύ ήρεμα να τους δίνει μεν συγχαρητήρια για την συγκέντρωση που έδειξαν και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει τίποτα ακόμα.

" Χρειαζόμαστε μία ακόμα νίκη και πρέπει να παλέψουμε πιο σκληρά για αυτήν. Όλοι. Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες της. Μείνετε ταπεινοί, δεν κάναμε τίποτα. Απλώς ισοφαρίσαμε τη σειρά. Είναι πολύ μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να κάνουμε άλλη μία. Να είστε έτοιμοι" καταλήγει στην ομιλία του ο Έλληνας τεχνικός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ