EUROLEAGUE

Το σόου του κόσμου του Ολυμπιακού στο Game 1 με την Αναντολού Εφές!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός διέλυε την Αναντολού Εφές στο Game 1 της σειράς των playoffs της EuroLeague, οι φίλαθλοί του έδιναν το δικό τους σόου στο κατάμεστο ΣΕΦ. Δείτε το τρομερό VIDEO που "ανέβασε" στην επίσημη σελίδα της η "Ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 87-72 την Αναντολού Εφές στον πρώτο αγώνα των playoffs της EuroLeague και πλέον ετοιμάζεται για τον σημερινό (21/4), δεύτερο αγώνα της σειράς (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr και το EuroLeague Greece).

Λίγες ώρες λοιπόν πριν το παιχνίδι, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ "ανέβασε" στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο youtube ένα τρομερό βίντεο διάρκειας 3 λεπτών, το οποίο δείχνει τις εκδηλώσεις του κόσμου του Ολυμπιακού και όλο το κλίμα που κυριαρχούσε στο ΣΕΦ κατά την διάρκεια του αγώνα.

Απολαύστε το:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ