EUROLEAGUE

Το δεύτερο χειρότερο δεκάλεπτο στην ιστορία του Ολυμπιακού!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το υπ' αριθμόν 1542ο δεκάλεπτο στην ιστορία του Ολυμπιακού, έμελλε να είναι το δεύτερο χειρότερο στην πορεία του στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague.

Από τις 16 Οκτωβρίου του 2000 στη Μαδρίτη, στο εναρκτήριο ματς της σύγχρονης διοργάνωσης, μέχρι το χθεσινό βράδυ στη Βιτόρια , ο Ολυμπιακός έπαιξε 385 αγώνες στη EuroLeague και 1540 δεκάλεπτα. Και όμως, στη Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα οι Πειραιώτες έζησαν το δεύτερο χειρότερο δεκάλεπτο της ιστορίας τους, καθώς στο τρίτο δέχθηκαν 36 πόντους από τη Μπασκόνια που τους διέλυσε για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Στο υπ' αριθμόν 1542ο δεκάλεπτο της ιστορίας τους στη EuroLeague, οι Πειραιώτες πλησίασαν το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ που είναι 39 πόντοι στο ματς της 22ης Νοεμβρίου του 2006 με την Εφές. Η τουρκική ομάδα στην τέταρτη περίοδο είχε κάνει επιμέρους σκορ 39-17 και είχε πάρει τη νίκη με 95-77.

Στο τέλος της αποψινής βραδιάς οι Πειραιώτες έφυγαν με τα κεφάλια σκυμμένα καθώς οι 32 πόντοι της διαφοράς συνιστούσαν τη δεύτερη πιο βαριά ήττα στην ιστορία τους .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ