EUROLEAGUE

Τιλί: "Η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας ξύπνησε"

Τιλί: "Η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας ξύπνησε"

Ο Κιμ Τιλί θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του, τονίζοντας πως η Μπασκόνια παίζει γρήγορα, ενώ επεσήμανε πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό "ξύπνησε" τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Την Πέμπτη (12/10) το βράδυ (21:00), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια στην Κρήτη, για την πρεμιέρα της EuroLeague, με τον Κιμ Τιλί να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο στυλ μπάσκετ που αρέσκονται να παίζουν οι Βάσκοι και επεσήμανε πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό "ξύπνησε" τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Για το πώς προφέρεται το όνομά του: "Τιλί"

Για την πρεμιέρα και την Μπασκόνια: «Τους ξέρω καλά αλλά έχουν αλλάξει πολλούς παίκτες και προπονητή. Ο κορμός της ομάδας είναι διαφορετικός και θα είναι λίγο απρόβλεπτοι. Είδαμε όμως το video και θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: «Το στυλ της Μπασκόνια είναι να παίζει γρήγορα και με απρόβλεπτα σουτ. Το transition και η ομαδική άμυνα θα είναι κλειδί για να σταματήσουμε αυτή την ομάδα».

Για την απουσία Σπανούλη και Ρόμπερτς: «Είναι δύο παίκτες κλειδιά και μας λείπουν. Όμως έχουμε καλό πάγκο, όπως είδαμε και με τον Παναθηναϊκό, όπου παρά τις απουσίες έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Όλοι μπορούν να προσφέρουν και όταν δεν παίζουν δύο καλοί παίκτες όλοι μπορούν να βοηθήσουν».

Για τα σερί ματς με Παναθηναϊκό και Μπασκόνια: «Η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας ξύπνησε και καταλάβαμε ότι δεν θα είναι εύκολη η σεζόν. Πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλά. Ήρθαμε νωρίς στο Ηράκλειο για να προσαρμοστούμε στο γήπεδο και να προπονηθούμε».

Για την προσαρμογή του: «Είμαι 100% έτοιμος. Δεν κάναμε μεγάλη προετοιμασία όλοι μαζί γιατί πολλοί παίκτες έλειπαν με τις εθνικές τους. Όμως έχουμε έξυπνους παίκτες, καλούς συμπαίκτες και είμαστε έτοιμοι».

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ