EUROLEAGUE

Νοκ-άουτ με Χίμκι ο Σπανούλης

Νοκ-άουτ με Χίμκι ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν προπονήθηκε και πάλι μαζί με την ομάδα, συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και είναι οριστική η απουσία από την αναμέτρηση της Πέμπτης (26/10) κόντρα στην Χίμκι.

Ύστερα από την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μακάμπι, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (26/10, 21:15) κόντρα στην Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να κάνουν το "4 στα 4" στις νίκες στην διοργάνωση.

Ο Βασίλης Σπανούλης, για ακόμη μία φορά, δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης για το αριστερό του γόνατο.

Ο 35χρονος γκαρντ δεν είναι ακόμη έτοιμος και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του ενόψει Χίμκι. Ο Βασίλης Σπανούλης, λοιπόν, οριστικά δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ρωσική ομάδα, απουσιάζοντας και από την 4η αγωνιστική της EuroLeague. Ακόμη, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί στην διοργάνωση. Θα δοκιμάσει και θα προσπαθήσει να δώσει το "παρών" στον αγώνα της Κυριακής (29/10) με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Νοκ-άουτ με Χίμκι ο Σπανούλης
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ