EUROLEAGUE

Την τελευταία στιγμή για Γκριν

Την τελευταία στιγμή για Γκριν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκριν ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα και ακολούθως ατομικό. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Υψηλό κίνητρο απ' όλους για νίκη επί της ΤΣΣΚΑ την Πέμπτη (3/11, 21:00). Σε ρόλο "εξολοθρευτή" ο Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ (21:00, ΕΡΤ) της Πέμπτης (3/11) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στο γήπεδο και το πρωί της Πέμπτης (3/11), ανήμερα της αναμέτρησης, όπως και παραδοσιακά πράττουν, για να κάνουν το καθιερωμένο χαλάρωμα. Το θέμα που "καίει" είναι αναμφισβήτητα η αγωνιστική κατάσταση του Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος στο περασμένο ματς με τον Κολοσσό "κληρονόμησε" ένα τράβηγμα στον ορθό μηριαίο, κρίνεται αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τις τελευταίες μέρες, ο Έρικ Γκριν έμεινε εκτός προπόνησης, ξεκουράστηκε και την Τετάρτη (2/11) στο ΣΕΦ ακολούθησε μέρος του προγράμματος μαζί με την ομάδα, ενώ στην συνέχεια έκανε ατομικό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του, αποφάσισαν να δώσουν... παράταση στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Αμερικανού σκόρερ στην αναμέτρηση και θα τον περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το αν θα αγωνιστεί, θα κριθεί και από την κατάσταση που θα παρουσιαστεί ο παίκτης στην πρωινή χαλαρή προπόνηση των Πειραιωτών, ανήμερα του αγώνα.

Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο έχουν αναλύσει το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ και αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να ελέγξουν τον ρυθμό. Στόχος τους να βγάλουν την "σκληράδα" τους στην άμυνα, να περιορίσουν τα επιθετικά ατού του αντιπάλου (οι Ρώσοι έχουν την κορυφαία επίθεση στην EuroLeague), με τον Κώστα Παπανικολάου να είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του... εξολοθρευτή, μαρκάροντας τόσο τον Μίλος Τεόντοσιτς, όσο και τον Νάντο Ντε Κολό, όποτε χρειαστεί. Ένα "πόστο" στο οποίο τα είχε πάει περίφημα απέναντι στους γκαρντ της Αναντολού Εφές.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει τεράστιο κίνητρο για την νίκη απ' όλους τους παίκτες και διάθεση της ομάδας είναι να συνεχίσει να παίζει γρήγορο μπάσκετ, επιδιώκοντας το εύκολο καλάθι στο ανοιχτό γήπεδο. Οι Πειραιώτες δεν θα αλλάξουν την φιλοσοφία τους και την αγωνιστική τους κατεύθυνση επειδή θα παίξουν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Θέλουν να παίξουν καλή άμυνα, αλλά παράλληλα θα στοχεύσουν να πάνε το ματς σε υψηλό σκορ, ποντάροντας στην ενέργεια και στην ταχύτητα τους. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες τους.

Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ