EUROLEAGUE

Τελευταία στιγμή οι Παπανικολάου και Στρέλνιεκς

Τελευταία στιγμή οι Παπανικολάου και Στρέλνιεκς
EUROKINISSI

Η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου και του Γιάνις Στρέλνιεκς στην δεύτερη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς της EuroLeague του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις (20/4, 21:15) θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ την Πέμπτη (19/4) στο ΣΕΦ βρέθηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα χρειαστεί να περιμένει ως την Παρασκευή (20/4) για να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιάνις Στρέλνιεκς στο δεύτερο παιχνίδι (20/4, 21:45) των playoffs της EuroLeague με την Ζάλγκιρις.

Ο Κώστας Παπανικολάου τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο γόνατο, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να δώσει το "παρών" στο πρώτο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ. Ο "Παπ", όμως, δίνει τη... μάχη του, ώστε να ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας του στην κρίσιμη αναμέτρηση της Παρασκευής (20/4).

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Πέμπτη ήταν... χαλαρό, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" επικεντρώθηκαν κυρίως σε... video - θεραπεία και η συμμετοχή του "Παπ" στον δεύτερο προημιτελικό αγώνα θα κριθεί την Παρασκευή (20/4). Ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ έχει μεγάλη επιθυμία για να αγωνιστεί, αλλά τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος του και δύσκολα θα προλάβει να δώσει το "παρών". Η οριστική απόφαση για την συμμετοχή ή μη στο παιχνίδι, θα παρθεί ανήμερα του αγώνα.

Αμφίβολη, όμως, είναι και η συμμετοχή του Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Ο Λετονός γκαρντ έπαιξε με ένεση στο πρώτο ματς της σειράς, αλλά έπειτα από ένα σημείο έμεινε από δυνάμεις και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Επίσης, υπενθυμίζουμε πως στο απουσιολόγιο του Γιάννης Σφαιρόπουλου είναι σημειωμένα και τα ονόματα των Νίκολα Μιλουτίνοβ και του Γιώργου Μπόγρη . Ο Σέρβος σέντερ θα παραμείνει στα "πιτς" για δέκα ημέρες, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για ένα μήνα.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Τελευταία στιγμή οι Παπανικολάου και Στρέλνιεκς

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος το απόγευμα της Πέμπτης (19/4) βρέθηκε στο ΣΕΦ, όπου και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας του. Φυσικά αυτή η κίνηση δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός τους, Γιώργος Αγγελόπουλος συνηθίζουν να παρακολουθούν τις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε βρεθεί στο ΣΕΦ και την Τρίτη (17/4) και με την κίνηση που έκανε την Πέμπτη (19/4) έδειξε την στήριξή του στους προπονητές και τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και την πίστη του στις δυνατότητές τους ενόψει του δεύτερου αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ