EUROLEAGUE

Τελευταία στιγμή για Πρίντεζη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού αλλά η παρουσία του στον αποψινό αγώνα με την Ζάλγκιρις (24/4, 20:00) είναι αμφίβολη.

Λίγο πριν από τον αποψινό τρίτο αγώνα της σειράς με την Ζάλγκιρις (24/4, 20:00) θα αποφασιστεί εάν ο Γιώργος Πρίντεζης θα είναι τελικά σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος φόργουορντ πήρε μέρος στην χαλαρή πρωινή προπόνηση των "ερυθρόλευκων" στο Κάουνας, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί απόψε.

Αποστολή στο Κάουνας: Σπύρος Καβαλιεράτος

Ο Πρίντεζης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από μία πληγή που έχει στα δάκτυλα του ποδιού του μετά την εγχείριση που είχε υποβληθεί και δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση στο Κάουνας. Σουτ έκανε το πρωί και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ωστόσο ο Σέρβος σέντερ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να παίξει στο σημερινό ματς λόγω του τραυματισμού που κουβαλάει (γόνατο) από τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς.

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ