EUROLEAGUE

Τα συγχαρητήρια του Σφαιρόπουλου (και) στον Σπανούλη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Μαδρίτη, καθώς επικράτησε της Ρεάλ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας στους παίκτες του στα αποδυτήρια τoυ Wizink Center στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του και χρησιμοποίησε σαν παράδειγμα τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός στην 22η "στροφή" της EuroLeague πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του για την εμφάνισή τους και την διάθεση που έδειξαν στην άμυνα.

Ο Έλληνας προπονητής μάλιστα δεν έκρυψε πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την άμυνα της ομάδας του και χρησιμοποίησε σαν παράδειγμα τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έμεινε άποντος, αλλά με την παρουσία του στην πίσω πλευρά του παρκέ βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη.

"Συγχαρητήρια για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ. Δεν είναιο εύκολο να νικήσεις στην έδρα της μία ομάδα που θέλει να πάει στο Final Four και το πιο σημαντικό είναι πως όλοι βοήθησαν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλοι βοήθησαν, παίξατε καλή άμυνα, είχατε τον έλεγχο του ρυθμού και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν παίζουμε καλή άμυνα, μπορούμε να σταματήσουμε τον οποιονδήποτε και να τον νικήσουμε. Δεν με ενδιαφέρει αν σκοράρετε. Όπως ο Σπανούλης, έπαιξε σπουδαία άμυνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όπως όλοι σας", είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Δείτε τo video:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ