EUROLEAGUE

Τα σενάρια για τον Ολυμπιακό εν όψει των playoffs της EuroLeague

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην καλύτερη περίπτωση τρίτος, στην χειρότερη τέταρτος θα τερματίσει ο Ολυμπιακός στην κανονική περίοδο της EuroLeague 2017/18. Δείτε πως έχει η κατάσταση για τους Πειραιώτες.

Μία στροφή πριν την καρό σημαία της κανονικής περιόδου της EuroLeague, o Ολυμπιακός γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό σε ποια θέση θα τερματίσει.

Η εκτός έδρας ήττα του από την Ουνικάχα Μάλαγα , σε συνδυασμό με την επικράτηση της Φενέρμπαχτσε επί της Χίμκι, έδωσαν την δεύτερη θέση στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης και έβαλαν τους Πειραιώτες στην τρίτη, την οποία θα κατακτήσουν ό,τι κι αν γίνει στην 30η και τελευταία αγωνιστική της regular season αν επικρατήσουν στο ΣΕΦ της Ζάλγκιρις Κάουνας. Ίσως μάλιστα την κατακτήσουν και με ήττα στο ΣΕΦ!

Η μοναδική περίπτωση να πέσουν τέταρτοι, είναι να χάσουν από τους Λιθουανούς του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ταυτόχρονα να ηττηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδό της από την βαθμολογικά αδιάφορη Μπάμπεργκ και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τόσο την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (απόψε), όσο και την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Αν συμβεί αυτός ο συνδυασμός αποτελεσμάτων, τότε οι πράσινοι θα είναι τρίτοι, οι ερυθρόλευκοι τέταρτοι και οι Μαδριλένοι πέμπτοι. Με απλά λόγια, ο Ολυμπιακός δεν θέλει ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό γιατί υστερεί, ενώ σε τριπλή είναι πάνω και από τους πράσινους και από τους Μαδριλένους.

Όσο για την ομάδα που θα βρει ο Ολυμπιακός απέναντί του στα playoffs; Αυτή την ώρα, πιθανότερος αντίπαλος είναι η Μπασκόνια, αρκεί στην 30η αγωνιστική να κερδίσουν οι Πειραιώτες τους Λιθουανούς, οι Μαδριλένοι την Μπάμπεργκ και οι Βάσκοι την Εφές.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ