EUROLEAGUE

Τα... άπαντα του Ρόμπερτς στο ΟΑΚΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, με την EuroLeague να στέκεται (δικαιολογημένα) στην προσφορά και τα ποσοστά του. Δείτε ένα προς ένα τα καλάθια που σημείωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Η προσφορά του Μπράιαν Ρόμπερτς στο ΟΑΚΑ ξεπέρασε κατά πολύ αυτή που περίμεναν όλοι, βάσει της εικόνας του εδώ και δύο μήνες. Ο 33χρονος γκαρντ μπήκε νωρίς στο παρκέ (λόγω των φάουλ με τα οποία φορτώθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης), πήρε άμεσα πρωτοβουλίες και δικαιώθηκε .

Ήταν ο παίκτης που βοήθησε τους "ερυθρόλευκους" να αποκτήσουν διψήφιο προβάδισμα στη β' περίοδο, αλλά κι εκείνος που "υπέγραψε" τη νίκη τους χάρη στο τρίποντο που έβαλε σχεδόν ένα λεπτό πριν από το φινάλε της παράτασης. Στα 20'11'' που βρέθηκε στο παρκέ, έκανε την άμυνα του Παναθηναϊκού Superfoods να τον νιώσει -για τα καλά- με τους 18 πόντους που σημείωσε. Δίχως να χάσει εντός παιδιάς σουτ, αφού είχε 1/1 δίποντο και 4/4 τρίποντα, μαζί με 4/5 βολές.

Η EuroLeague εστίασε στη δική του απόδοση, τα εντυπωσιακά ποσοστά του και την εν γένει εικόνα του στο ΟΑΚΑ, όπου έκανε τη διαφορά.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ