EUROLEAGUE

Συνεχίζει χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Μακάμπι. Αμφίβολος και για τον αγώνα με τη Χίμκι ο πολύπειρος γκαρντ.

Η πρώτη διπλή αγωνιστική της EuroLeague βρίσκεται ante portas, όμως ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να συνεχίσει τον προγραμματισμό και την προετοιμασία του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης (τενοντίτιδα στο γόνατο) και δεν είναι έτοιμος να πατήσει παρκέ σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα πάρει μαζί του στο Τελ Αβίβ τον αρχηγό του, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να είναι αναγκασμένοι να καλύψουν εκ των έσω το κενό του στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Μακάμπι. Ο Ρόμπερτς προέρχεται από τραυματισμό και ψάχνει τον αγωνιστικό του ρυθμό, ο Στρέλνιεκς πονάει στον ώμο, ο Μάντζαρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο πέλμα και με απλά λόγια, δεν υπάρχει "κοντός" στις τάξεις του Ολυμπιακού που να είναι στο 100%, ούτε καν κοντά σε αυτό.

Μένει να δούμε αν ο Σπανούλης θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, του Αλεξέι Σβεντ και του Τόμας Ρόμπινσον ή αν θα χάσει και την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ