EUROLEAGUE

Συνεχίστηκε με Παπαπέτρου το... ερυθρόλευκο "One Team"

Συνεχίστηκε με Παπαπέτρου το... ερυθρόλευκο "One Team"
OLYMPIACOS BC

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει το πρόγραμμα και "One Team" και ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρέθηκε για ακόμη μία φορά κοντά στα παιδιά από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εκ των πρεσβευτών του Ολυμπιακού στο κοινωνικό πρόγραμμα της EuroLeague "Οne Team" και την Τρίτη (23/1) βρέθηκε για άλλη μία φορά δίπλα στους εκπαιδευόμενους του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες", καθώς έδωσε το "παρών" στα γήπεδα των ακαδημιών της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ.

Οι αθλητές υποδέχθηκαν με "ζεστό" τρόπο τον 24χρονο φόργουορντ, ο οποίος μεταξύ άλλων τους βοήθησε να βρουν την λύση στην "καλαθοκρεμάλα" που τους είχαν ετοιμάσει οι προπονητές τους. O "Πάπι" μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης παρέδωσε μια μπάλα με υπογραφές του ίδιου και των συμπαικτών του στον αθλητή Στάθη που είχε βρει το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Ιδιαίτερη και υψηλών απαιτήσεων ήταν η σημερινή (23/01) προπόνηση του One Team, καθώς οι εκπαιδευόμενοι του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε ασκήσεις ball handling με οπτικοακουστικές και μουσικοκινητικές δεξιότητες, αλλά και να σκοράρουν στα καλάθια του γηπέδου των Ακαδημιών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Συνεχίστηκε με Παπαπέτρου το... ερυθρόλευκο "One Team"
OLYMPIACOS BC

Το "παρών" έδωσε ο πρεσβευτής των «ερυθρολεύκων» στο πρόγραμμα ONE TEAM, Ιωάννης Παπαπετρου. Ο 23χρονος παίκτης μπήκε κατευθείαν στο ρόλο του και βοήθησε τους παίκτες της ομάδας του δίνοντάς μικρά ερεθίσματα για να εντοπίζουν πιο γρήγορα τις λέξεις της ‘’καλαθοκρεμάλας’’ που έπαιζαν! Στο τέλος της προπόνησης μιλήσαμε πολύ για την πειθαρχία στην ομάδα , τη συμπεριφορά των παικτών και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε.

Λίγο πριν το καθιερωμένο «ζντο», ο φόργουορντ του Ολυμπιακού παρέδωσε μια μπάλα με υπογραφές του ίδιου και των συμπαικτών του στον αθλητή μας, Στάθη, ο οποίος στην κοπή της πίτας είχε κερδίσει το φλουρί!".

Photo Credits: Olympiacos BC

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ