EUROLEAGUE

Στο Ηράκλειο της Κρήτης το Ολυμπιακός - Τσεντεβίτα!

Στο Ηράκλειο της Κρήτης το Ολυμπιακός - Τσεντεβίτα!

Η Ευρωλίγκα έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και η πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας με την Τσεντεβίτα δεν θα γίνει στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ αλλά στο Ηράκλειο της Κρήτης με την παρουσία φιλάθλων

Στις 15 Οκτωβρίου (ημέρα Πέμπτη), στην πρεμιέρα του στη Euroleague, ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι στην κροατική Τσεντεβίτα. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, δεν θα την αντιμετωπίσουν στον Πειραιά, αλλά στην Κρήτη!

Συγκεκριμένα, η Euroleague έκανε δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και η πρεμιέρα της φετινής Euroleague με την Τσεντεβίτα δεν θα γίνει στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ αλλά στο Ηράκλειο της Κρήτης με την παρουσία φιλάθλων.

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες είναι τιμωρημένοι από την διοργανώτρια αρχή, λόγω ότι στο ματς Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τους Καταλανούς, παίρνοντας την πρόκριση για το Final-Four της Μαδρίτης, ύστερα από το νικητήριο τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη, δεκάδες φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να πανηγυρίσουν, αν και το ματς δεν είχε τελειώσει.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Ηρακλείου (Δύο Αοράκια), το οποίο έχει χωρητικότητα 5.222 θεατές. Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποίησε ως έδρα και η ομάδα του Παναθηναϊκού (2013-2014) στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ήταν και εκείνη τιμωρημένη.

Ο εξωτερικός χώρος του γηπέδου

Στο Ηράκλειο της Κρήτης το Ολυμπιακός - Τσεντεβίτα!

Ο εσωτερικός χώρος του γηπέδου

Στο Ηράκλειο της Κρήτης το Ολυμπιακός - Τσεντεβίτα!

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ