EUROLEAGUE

Στήριξη και ψυχραιμία από τους Αγγελόπουλους

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οπως μετέδωσε ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με αφορμή την "βαριά" ήττα του Ολυμπιακού συναντήθηκαν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο εκφράζοντας την πίστη τους στον ίδιο και στις δυνατότητες της ομάδας τους.

Ο Ολυμπιακός στη 19η "στροφή" της EuroLeague ηττήθηκε από τη Χίμκι και την Παρασκευή (20/1) ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στα γραφεία τους στην Arcadia, όπως μετέδωσε ο διευθυντής του Sport24 Radio103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος.

H συζήτηση των τριών ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ ήρεμο κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς, η οποία χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα.

Ο Ολυμπιακός μετά την συντριβή στη Βιτόρια από την Μπασκόνια, έκανε... περίπατο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ακολούθησε η "βαριά" ήττα στη Μόσχα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ουδέποτε παραιτήθηκε, καθώς δεν τέθηκε κάποιο τέτοιο θέμα, δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή και το κλίμα της συζήτησης ήταν πολύ καλό και έγινε με γνώμονα ο Ολυμπιακός να βρεθεί και πάλι στην επιθυμητή τροχιά, αλλά και στο πώς οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιδράσουν.

Ακούστε τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ