EUROLEAGUE

Στη Μόσχα χωρίς τον Γκριν ο Ολυμπιακός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οριστικά εκτός μάχης τέθηκε ο Έρικ Γκριν για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην 30η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague.

Χθες το βράδυ φαινόταν δύσκολο να ακολουθήσει ο Έρικ Γκριν την αποστολή του Ολυμπιακού στη Μόσχα. Απόψε έγινε και επίσημο. Ο Αμερικανός σκόρερ πονάει ακόμη στο δικέφαλο (χτύπησε στη διάρκεια του αγώνα με την Εφές Αναντολού στην Κωνσταντινούπολη) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προτίμησε να τον αφήσει στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί, καθώς η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες.

Ο Γκριν δεν θα μπει, λοιπόν, στο αεροπλάνο το πρωί της Πέμπτης και θα κάνει παρέα στον επίσης τραυματία Ματ Λοτζέσκι. Ο Βασίλης Τολιόπουλος θα κάνει αντίθετα το ταξίδι προς τη Ρωσία και ίσως πάρει και μερικά λεπτά συμμετοχής μαζί με τον Γιάννη Αθηναίου. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα προπονηθούν αύριο στο γήπεδο που θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Παρασκευής (20:00) την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε μια αναμέτρηση που θα έχει τον χαρακτήρα μιας πολύ δυνατής προπόνησης εν όψει των playoffs της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ