EUROLEAGUE

Σπανούλης: ''Να κερδίσουμε τον κόσμο μας''

Σπανούλης: ''Να κερδίσουμε τον κόσμο μας''

Ο Βασίλης Σπανούλης υπενθύμισε πως οι δύσκολες στιγμές είναι για τους νικητές και ξεκαθάρισε ότι οι ''ερυθρόλευκοι'' θα συνεχίσουν να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός ''απέδρασε'' με τη νίκη από την έδρα της Βαλένθια στην πρεμιέρα της Euroleague, έστω κι αν ''αγχώθηκε'' στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τους Ισπανούς.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, υπενθύμισε ότι η ζωή προχωράει και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει καλό μπάσκετ για να κερδίσει ξανά τον κόσμο του.

''Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για εμάς αλλά οι δύσκολες στιγμές είναι για τους νικητές. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, χρειάζονται πράξεις από εδώ και πέρα. Να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί που την είχαμε βρει 1.5 χρόνο. Σίγουρα παίξαμε απέναντι σε μια πάρα-πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έδειξε σε όλη τη διάρκεια πέρσι. Και φέτος έχει πολύ μεγάλους στόχους. Είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Πιστεύω κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη ψυχολογικά. Πιστεύω ότι τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στον Μίλαν για την σπουδαία δουλειά που έχει κάνει, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Κατόρθωσε να μας τονώσει την ψυχολογία και να σηκωθούμε πάνω μετά από τόσες δύσκολες στιγμές που περάσαμε τις τελευταίες μέρες.

Στόχος είναι να συνεχίσουμε, να έχουμε την υγειά μας, να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά και η μοναδική γιατρειά αυτή τη στιγμή για να ανεβούμε ψυχολογικά και να κερδίσουμε τον κόσμο μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ. Αν θέλουμε να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν, στην κορυφή, πρέπει τα λάθη που κάναμε να μην τα ξανακάνουμε. Όπως είπα, σίγουρα υπήρχε στεναχώρια αλλά μέσα από πολλές συζητήσεις και κουβέντες που κάναμε τις τελευταίες μέρες προσπαθήσαμε να ανέβει η ψυχολογία μας και να ξαναγίνουμε μια ομάδα δυνατή γιατί το μπάσκετ συνεχίζεται, η ζωή προχωράει. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη''.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ