EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Περάσαμε τον φόβο στην Αναντολού Εφές"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα της EuroLeague για την επιστροφή στο Final Four, χαρακτηρίζοντας ως πηγή ενέργειας την αγάπη του για το άθλημα και την επιθυμία του να είναι μεταξύ των κορυφαίων.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Final Four , με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει τη διαφορά στους πέντε αγώνες των playoffs με την Αναντολού Εφές. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" ήταν απολαυστικός στα παιχνίδια με την τουρκική ομάδα, έχοντας στο Game 5 της σειράς 22 πόντους (με 4/6 δίπ., 2/7 τρίπ., 8/11 βολ.), 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη και 10 κερδισμένα φάουλ σε 32'42'' συμμετοχής.

Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της EuroLeague για την επιστροφή στο Final Four, τονίζοντας πως " Νιώθω υπέροχα, ήταν μια πολύ σκληρή και μεγάλη χρονιά. Περάσαμε πολλά και καλά πράγματα, καταφέραμε να φτάσουμε στο Final Four. Είμαι χαρούμενος γι αυτό που καταφέραμε, για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού", ενώ σε ερώτηση για την πηγή ενέργειας εξήγησε πως " Αγαπώ το μπάσκετ, αυτό είναι το μοναδικό μυστικό για μένα. Θέλω να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες και τις καλύτερες ομάδες, όπως συμβαίνει όσο είμαι στον Ολυμπιακό".

Μιλώντας στις κάμερες στα αποδυτήρια των "ερυθρολεύκων", ο Βασίλης Σπανούλης πρόσθεσε πως " περάσαμε κάπως τον φόβο στην αντίπαλη ομάδα, δείξαμε τεράστιο χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή στο Game 4. Αφήσαμε πίσω τις δύο κακές εμφανίσεις, ενωθήκαμε και δείξαμε ποιοι είμαστε. Απόψε δείξαμε ψυχή, βγάλαμε ό,τι είχαμε μέσα μας και καταφέραμε να προκριθούμε στο Final Four. Κάποιες φορές δεν μετράει τι κάνεις όλη τη σεζόν, αλλά πως παίζεις αυτή την στιγμή, αυτή την ώρα. Το μπάσκετ είναι φανταστικό άθλημα που έχει πολλές συγκινήσεις, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες. Πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και φέτος, παίξαμε και για τα παιδιά που έλειπαν. Είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στο Final Four. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που έρχονται".

Ενώ εξήγησε πως " θα πάμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μάς αναλογούν και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η Αναντολού Εφές είναι μια πάρα πολύ σκληρή ομάδα, έπαιξε πολύ δυνατά σε αυτά τα παιχνίδια. Κι εμείς όταν είδαμε τα δύσκολα και είδαμε μπροστά μας τον αποκλεισμό, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε την πρόκριση".

Αναφορικά με τις απουσίες που είχε η ομάδα του στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, εξήγησε πως " μας λείπει κι ο Ντάνιελ (Χάκετ), είναι βασικό γρανάζι αυτής της ομάδας. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τις επόμενες δύο εβδομάδες", ενώ κατέληξε λέγοντας: " Αυτή την στιγμή είμαι άδειος από όλη αυτή την σειρά, γιατί δώσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που έχω. Είμαι ευλογημένος που μπορώ να ζω αυτές τις στιγμές".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ