EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της EuroLeague μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της EuroLeague, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε πως απλώς προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. "Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας, η νοοτροπία μας" δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 78-82 της ΤΣΣΚΑ στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης και προκρίθηκε στον Τελικό. Μία νίκη που είχε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Βασίλη Σπανούλη στην τέταρτη περίοδο .

Μετά τον αγώνα ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο επίσημο κανάλι της EuroLeague, με τον Θρύλο της διοργάνωσης, Τζο Αρλάουκας, να τον ρωτάει πώς κατάφερε για ακόμα μία φορά να μιλήσει στο τέλος. Ο Σπανούλης όμως έμεινε ταπεινός:" Για αυτό παίζουμε αυτό το παιχνίδι. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Να πάρω τις σωστές αποφάσεις στο τέλος, αυτή είναι η δουλειά μου και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε" είπε ψύχραιμα ο έμπειρος γκαρντ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια:" Είδα ότι η ΤΣΣΚΑ έχει οργανώσει πολύ καλά την άμυνά της πάνω μου και μου έκλεινε τους διαδρόμους Έπρεπε να βάλω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι και στο τέλος είχα αρκετές δυνάμεις για να σκοράρω".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε από την πλευρά του: " Αυτός είναι ο χαρακτήρας, η νοοτροπία μας. Παλεύουμε μέχρι το τέλος. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο, επειδή η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στον πόντο και να χτυπήοσυμε στο τέλος. Βοήθησαν όσοι ήρθαν από τον πάγκο. Μας άξιζε η νίκη. Τώρα θα πανηγυρίσουμε για λίγο αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Κυριακής".

Όσο για το ποιος ήταν ο άνθρωπος που έτρεξε στο παρκέ και τον αγκάλιασε μετά το ματς; Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε ότι ήταν ο γιος του, ο οποίος και ήταν εμφανώς συγκινημένος όταν έτρεξε να αγκαλιάσει τον πατέρα του .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ