EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Παίρνω αβαντάζ από αυτό που μου δίνει η αντίπαλη άμυνα"

Σπανούλης: "Παίρνω αβαντάζ από αυτό που μου δίνει η αντίπαλη άμυνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως στην επίθεση παίρνει αβαντάζ από αυτά που του δίνει η αντίπαλη άμυνα και σχολίασε πως ο Ολυμπιακός τρέχει καλά, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί στο σετ-παιχνίδι.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο MVP της αναμέτρησης στην Βιτόρια, με τους Πειραιώτες να... αλώνουν την χώρα των Βάσκων με σκορ 90-95. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" ολοκλήρωσε την αναμέτρηση μετρώντας 15 πόντους και 15 ασίστ, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ στις τελικές πάσες στην διοργάνωση.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, σχολίασε τα εξής: "Είναι σημαντικό που κερδίσαμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Έτσι όπως πάει το μπάσκετ, αναγκαζόμαστε κι εμείς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνδιιού μας. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης,. ειδικά στην άμυνα. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε με τη ταυτότητα που έχουμε τα τελευταία χρόνια, με μια ομάδα που έχει μάθει να νικάει.

Το σημαντικό είναι να παίρνεις το 100% από κάθε παίκτη. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε εξαιρετικά στο ανοιχτό γήπεδο. Από την άλλη, πρέπει να βελτιωθούμε στο "πέντε εναντίον πέντε". Αυτό που κοιτάω δεν είναι ούτε να πασάρω, ούτε να σκοράρω, αλλά να κοιτάω τι μου δίνει η άμυνα. Παίρνω αβαντάζ από αυτό που μου δίνει η αντίπαλη άμυνα. Άλλες φορές θα σκοράρω, άλλες θα πασάρω. Σημαντικό είναι να είμαι αποδοτικός για την ομάδα μου".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ