EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Έχουμε υψηλές προσδοκίες για τον Ολυμπιακό μας"

Σπανούλης: "Έχουμε υψηλές προσδοκίες για τον Ολυμπιακό μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σπανούλης τόνισε πως φέτος υπάρχουν υψηλές προσδοκίες στον Ολυμπιακό, ενώ ο Λοτζέσκι στάθηκε στην επιθετικότητα που έδειξαν οι Πειραιώτες στην αμυντική τους λειτουργία.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Ματ Λοτζέσκι, οι οποίοι οδήγησαν τους Πειραιώτες στον τομέα του σκορ, μίλησαν μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" τόνισε πως υπάρχουν φέτος υψηλές προσδοκίες, ενώ ο Αμερικανός σουτέρ στάθηκε στην επιθετικότητα που έδειξαν οι Πειραιώτες στην άμυνα τους. Ο Ντάνιελ Χάκετ εγκωμίασε τον Έλληνα γκαρντ για το γεγονός πως ξεπέρασε τους 3.000 πόντους στην Euroleague.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ήταν ο ΜVP του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στην Εφές μετρώντας 17 πόντους και 9 ασίστ, δήλωσε τα εξής: "Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η νίκη της ομάδας. Η προσωπική απόδοση ήταν καλή αλλά το σημαντικότερο για εμένα είναι η ομάδα, έχουμε να κάνουμε με ένα ομαδικό άθλημα. Προσπάθησα να βελτιώσω το παιχνίδι μου έχοντας για στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να είμαι πάντα ομαδικός, όχι μόνο απόψε. Μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσους πόντους θα σκοράρεις, έχει σημασία πόσο θα απασχολήσεις την άμυνα για να σκοράρει κάποιος άλλος. Άλλες φορές θα βάλεις πόντους και κάποιες άλλες θα μοιράσεις ασίστ. Χάσαμε τον πρώτο αγώνα στη Μαδρίτη και θέλαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη με τον κόσμο μας. Οι προσδοκίες και για εμάς είναι πολύ υψηλές για τον Ολυμπιακό μας αλλά πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε μακριά γιατί θα χαθούμε".

Λοτζέσκι: "Ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα"

Ο Ματ Λοτζέσκι από την πλευρά του τόνισε τα εξής: "Προερχόμασταν από ήττα στην πρεμιέρα και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και σήμερα τα καταφέραμε πολύ καλά. Η ομάδα έβγαλε ενέργεια από την αρχή, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα, βγάλαμε αιφνιδιασμούς και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Στόχος είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, γιατί το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και έχουμε πολλούς δύσκολους αγώνες μπροστά μας. Δείχνουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε περιθώρια να γίνουμε ακόμη καλύτεροι".

Xάκετ: "Περήφανος για τον Σπανούλη"

Ο Ντάνιελ Χάκετ σχολίασε: " Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και πήραμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα είχε ενέργεια από την αρχή και αυτό φάνηκε στην άμυνα, ενώ κάναμε και καλές επιλογές στην επίθεση. Δεν έχουμε καιρό για ξεκούραση, γιατί αύριο πάμε στη Λευκάδα και ακολουθούν δύσκολα ματς. Ο Σπανούλης ξεπέρασε τους 3.000 πόντους στην Euroleague και είναι ένα ακόμη σπουδαίο επίτευγμα σε μια φανταστική καριέρα. Είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας και είμαι περήφανος γι' αυτόν. Δεν ξέρω αν μπορεί να φτάσει και τους 4.000 πόντους, αλλά όπως τον βλέπω μπορεί να παίξει ακόμη άλλα πέντε χρόνια".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ