EUROLEAGUE

Sold-out στο ΣΕΦ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν θα πέφτει καρφίτσα! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως έγινε sold-out για την αναμέτρηση της Παρασκευής (11/10, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Παρασκευή (11/10) το βράδυ (21:00) τον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν πως έγινε sold-out για την αναμέτρηση, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να "εξαφανίζουν" τα διαθέσιμα εισιτήρια. Αυτή την φορά θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν την ομάδα τους σε "αιώνιο" ντέρμπι, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες (στο οποίο επικράτησαν οι "πράσινοι") είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"Τα εισιτήρια ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (10/11/2017, 21:00, Novasports) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Superfoods για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, εξαντλήθηκαν.

Μέσα σε λίγες ώρες, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων»… εξαφάνισαν τα τελευταία εισιτήρια που είχαν απομείνει για το ντέρμπι της Παρασκευής (10/11/2017) και έτσι το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελε επίσης να ενημερώσει τους φιλάθλους της, πως την Πέμπτη (09/11/2017) και την Παρασκευή (10/11/2017), δεν θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ