EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: ''Δείξαμε χαρακτήρα''

Σφαιρόπουλος: ''Δείξαμε χαρακτήρα''

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το αήττητο σερί του στον Δ' όμιλο της Euroleague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε λόγο για ένα... νευρικό παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε στην πίεση που υποχρέωσε τους παίκτες του να κάνουν λάθη.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη επί της Βαλένθια και ο κόουτς των ''ερυθρολεύκων'', Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη σωστή αντίδραση της ομάδας όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με -10, στις αρχές της τελευταίας περιόδου.

''Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί ξέραμε πως η Βαλένθια θα έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Είχα πει και πριν από το παιχνίδι πως η Βαλένθια έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πως αδικείται από την πορεία της. Εδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη, η οποία ήρθε με όχι τόσο καλή εμφάνιση. Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι'' εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο Έλληνας τεχνικός.

Εν συνεχεία, ο κόουτς των Πειραιωτών πρόσθεσε: ''Ηταν ένα νευρικό παιχνίδι. Οταν παίζεις στην έδρα σου και ξέρεις πως πρέπει να πάρεις το αποτέλεσμα, αυτό σου δημιουργεί μία έξτρα πίεση. Αυτή η πίεση σε αναγκάζει να κάνεις λάθη. Κάναμε λάθη και θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Για εμένα μετράει πως οι παίκτες έδειξαν ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πήραμε τη νίκη. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Είχαμε δουλέψει για ζώνη. Είχαμε ένα εκνευρισμό στην αρχή της τρίτης περιόδου. Ηταν πολύ σημαντικό το διάστημα ανάμεσα στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο. Το καλύτερο δεκάλεπτό μας αμυντικά ήταν το τέταρτο και αυτό σημαίνει πολλά''.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ