EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Χωρίς τον Παπαπέτρου με την Φενέρμπαχτσε"

EUROLEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΠΟΥ
EUROLEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΠΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο πώς ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (1/2, 21:00), ενώ τόνισε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι ενοχλήσεις στο μετατάρσιο που νιώθει ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα του επιτρέψουν να ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, όπως ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που θέλει να δει την ομάδα να έχει πάθος, καρδιά και ψυχή για να επιστρέψει στις επιτυχίες στην 21η "στροφή" της EuroLeague.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στην αρχική τοποθέτηση υποστήριξε: " Έχουμε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε νίκες, για να ανακάμψουμε, αλλά και επειδή βαθμολογικά ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Όλοι στην ομάδα το γνωρίζουν αυτό. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες για τις τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα, όμως, το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε με καρδιά, θέληση, πάθος, ψυχή και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Επίσης, θέλουμε ο κόσμος μας να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών".

Σχετικά με την Φενέρμπαχτσε παρατήρησε πως "έχει πέντε νίκες σερί στην Ευρωλίγκα. Ξέρει πώς να παίξει κι έχει αποκτήσει ομοιογένεια. Πρέπει να κοιτάξουμε τους κινητήριους μοχλούς της και να τους χαλάσουμε τη δημιουργία. Πρέπει να τους εγκλωβίσουμε στην άμυνά μας και στην επίθεση να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι, να τρέξουμε και να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς και όχι με τον τρόπο που θέλει η Φενέρμπαχτσε".

Οσον αφορά την κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου, τόνισε: "Είναι καλύτερα. Δεν έχει προπονηθεί, αλλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Δεν τον υπολογίζω για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε".

Για το αν εκτός από τον αγώνα με την Φενέρμπαχτε είναι εξίσου σημαντικός και εκείνος με την Ρεάλ Μαδρίτης στη... μάχη για το πλεονέκτημα έδρας, ανέφερε: "Σ την αρχική μου τοποθέτηση είπα πως το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο αγώνας με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμα μακριά".

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα: "Έχω αναφερθεί πολλές φορές. Διαφωνώ σε αυτό που λέτε. Με τη Μακάμπι και στην Πάτρα βάλαμε 90 πόντους. Όταν δεν παίζουμε καλά, δεν παίζουμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Με τον Ερυθρό Αστέρα βάλαμε 80 πόντους και χάσαμε. Από την επίθεση χάσαμε το ματς;".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ