EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Χωρίς καλή άμυνα δεν νικάς"

Σφαιρόπουλος: "Χωρίς καλή άμυνα δεν νικάς"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του, ενώ τόνισε πως ο Μπόμπι Μπράουν χρειάζεται χρόνο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην 27η "στροφή" της EuroLeague, ενώ απαντώντας στην σχετική ερώτηση τόνισε πως ο Μπόμπι Μπράουν είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αρχικά έδωσε "συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε στο τέλος με αυτή την διαφορά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και με μεγάλη συγκέντρωση το παιχνίδι. Επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί γενικότερα, όχι μόνο στο ξεκίνημα. Αλλά όταν εδώ στην Μόσχα δεν παίξεις καλή άμυνα, τότε είναι δύσκολο να κερδίσεις μια τέτοια σπουδαία επίθεση, όπως αυτή της ΤΣΣΚΑ. Είχαν 60% στα δίποντα. Επίσης, όταν επιτρέπεις τόσο εύκολους πόντους από το ζωγραφιστό, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όχι την ΤΣΣΚΑ, αλλά οποιαδήποτε ομάδα. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για την αναμέτρηση στην έδρα μας. Καλή τύχη στην ΤΣΣΚΑ".

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν τον απογοήτευσε η εμφάνιση του Μπόμπι Μπράουν : ""Είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά ακόμη προσαρμόζεται στην επιθετική και αμυντική μας φιλοσοφία. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να έρθει στην μέση της χρονιάς και να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στις αρχές του παιχνιδιού μας. Έχει ποιότητα, μπορεί να δώσει περισσότερα στην ομάδα και περιμένω να το κάνει στα επόμενα παιχνίδια".

Τέλος, όταν ζητήθηκε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να σχολιάσει την φετινή πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Τα στατιστικά δείχνουν την πραγματικότητα. Η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις καθ' όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου και αξίζει να είναι πρώτη. Είναι πάντα φαβορί για το Final Four και για να κερδίσει το τρόπαιο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ