EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας"

Σφαιρόπουλος: "Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πριν ζητήσει από τον κόσμο να στηρίξει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό.

Μετά τα δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Ζάλγκιρις και τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξε καλή άμυνα, πήρε τη νίκη και συνεχίζει με στόχο να κερδίσει και το βράδυ της Πέμπτης τη Μπάμπεργκ στη Γερμανία. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, η οποία δέχθηκε μόλις 65 πόντους και στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσει πόσο σημαντικό θα είναι για τους παίκτες του να αγωνίζονται στο εξής σε ένα ΣΕΦ που θα έχει περισσότερο κόσμο.

" Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ελέγξαμε τον αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπαμε ότι έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα και απόψε το πετύχαμε" υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: " Δεχθήκαμε 65 πόντους και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Έπρεπε να αποφύγουμε κάποια φθηνά λάθη. Συνολικά, η άμυνα ήταν το κλειδί για τη νίκη μας, φτάσαμε να κερδίζουμε μέχρι και με 17 πόντους στην τρίτη περίοδο. Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Τους χρειαζόμαστε σε κάθε αγώνα από εδώ και στο εξής, διότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αυτό θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας σε γεμάτα γήπεδα και εδώ να μη συμβαίνει το ίδιο. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου γιατί ανταγωνιζόμαστε τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".

Στη συνέχεια, ο coach Σφαιρόπουλος παραδέχθηκε πως: " Στο δεύτερο μέρος η επίθεσή μας έπεσε, χάσαμε τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητά μας, ίσως και λόγω της ατμόσφαιρας" και σχολίασε και την αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα ο Έρικ Γκριν : "Έχει μπει στη φιλοσοφία της ομάδας και τη δική μου, προσφέρει σε πολλούς τομείς, στην άμυνα, στο ριμπάουντ, στη δημιουργία. Είναι πιο ολοκληρωμένες πλέον οι εμφανίσεις του και θα ανέβει ακόμη περισσότερο όσο περνά ο καιρός".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ