EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Χαρούμενος για την μαχητικότητα που δείξαμε"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως είναι χαρούμενος για την μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα του, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους 28 πόντους που δέχτηκε ο Ολυμπιακός στην τελευταία περίοδο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μάλαγα (80-75), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά εξέφρασε την ενόχληση του τόσο για τους εύκολους πόντους που δέχτηκαν οι Πειραιώτες, όσο και για τους 28 πόντους παθητικό στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τα εξής: "Αυτή ήταν μία σημαντική νίκη, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Έχει μαχητικό πνεύμα και το είχα πει πριν το ματς. Από το ξεκίνημα είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Δεν περιμέναμε να ξεκινήσει άσχημα η Μάλαγα, αλλά ήμασταν σίγουροι πως θα αντιδράσουν, όπως και έγινε.

Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο που παίξαμε, αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ενοχλημένος από κάποια σημεία του αγώνα που δώσαμε εύκολους πόντους. Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη, κάναμε και αρκετά λάθη στο ματς. Είναι φανερό πως σημείωσαν 28 πόντους στην τελευταία περίοδο και για αυτό δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Νικήσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Τους ευχαριστώ για την ατμόσφαιρα. Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε. Μέσα από τον χρόνο και τις προπονήσεις θα τα βελτιώσουμε.

Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα, έχουμε πρόβλημα να προπονηθούμε όπως θέλουμε λόγω των τραυματισμών, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Είμαι χαρούμενος για την μαχητικότητα που δείξαμε. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί δεν μπορούμε να βελτιωθούμε. Αυτή την στιγμή όμως, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις παιχνίδι και αυτό κάναμε απόψε. Θα γινόμαστε καλύτεροι όσο περνά ο καιρός".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ