EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκθείασε τους παίκτες του, χαρακτηρίζοντας τους πολεμιστές για το πνεύμα που έδειξαν και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Καζάν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την 6η φετινή εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στην EuroLeague επί της Ούνικς (75-90) , με το ρεκόρ της ομάδας του να φτάνει στο 15-6. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καζάν, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" εκθείασε το πνεύμα του πολεμιστή που έδειξαν οι παίκτες του, βγάζοντας τους το καπέλο για την εξαιρετική τους εμφάνιση κόντρα στην Ούνικς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αρχικά, είπε τα εξής: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας. Εκπλήξαμε την Ούνικς με τον πρώτο μας δεκάλεπτο και συνολικά με το πρώτο μας ημίχρονο. Η Ούνικς είναι μια ομάδα έδρας όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι, αλλά εμείς δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν, τους κρατήσαμε χαμηλά, ο επιθετικός μας ρυθμός ήταν φοβερός και αυτός ήταν ο λόγος για το εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα. Στο ημίχρονο είπαμε πως η Ούνικς θα προσπαθήσει να αντιδράσει, περιμέναμε να μας βάλουν πίεση και αυτό ακριβώς έγινε".

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αντεπίθεση της Ρωσικής ομάδας. "Στην τρίτη περίοδο δυσκολευτήκαμε από τη σκληρή άμυνα της Ούνικς, αλλά ύστερα από λίγο διάστημα και μέσω της αμυντικής μας προσπάθειας, βρήκαμε τον δρόμο μας. Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση και αυτό μας έδωσε ξανά ένα μεγάλο προβάδισμα. Το παιχνίδι πήγε στους εφτά πόντους, εκεί ήταν πολύ κρίσιμο το σημείο, αλλά η άμυνα μας ήταν αυτή που μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση.

Γενικά νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, είχαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας απόψε και γι αυτή την τεράστια προσπάθεια και το πνεύμα του πολεμιστή που έδειξαν οι παίκτες μου, τους βγάζω το καπέλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήρθαν εδώ και μας υποστήριξαν και ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους μας που μας έδωσαν αυτή την πτήση τσάρτερ και έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες να είναι ξεκούραστοι. Εύχομαι στον κόουτς Πασούτιν και στην Ούνικς τα καλύτερα για τη συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ