EUROLEAGUE

Η ομιλία του Σφαιρόπουλου με το "bullshit" για την πρωτιά

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, εστιάζοντας στην αμυντική προσήλωση και όσα λέγονται για τους "ερυθρόλευκους" (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο , συνεχίζοντας να δείχνει συνεπής μακριά από το ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες μακριά από το γήπεδό τους, για να διατηρηθούν στην κορυφή της κατάταξης στην EuroLeague. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν επηρεάζεται όμως από το γεγονός, εξηγώντας στους παίκτες του με κάθε τρόπο πως αυτό δεν σημαίνει τίποτα, στην παρούσα φάση.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια του Mediolanum Forum, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, εξηγώντας αρχικά πως " αυτή η νίκη είναι πιο σημαντική από την προηγούμενη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Αυτή η νίκη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μαχόμαστε γιατί τώρα όλες οι ομάδες θέλουν να παίξουν απέναντί μας σπουδαία παιχνίδια και θέλουν να μας κερδίσουν. Έχουν έξτρα κίνητρο. Συγχαρητήρια για τον τρόπο που παλέψατε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν πέντε επιθετικά ριμπάουντ, πέντε. Αν το κάναμε αυτό από το πρώτο μισό θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να το βελτιώσουμε", για να προσθέσει:

" Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Δεν κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Κάποιοι από εσάς ήταν εκτός παιχνιδιού και θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι σε καλό μομέντουμ, σε καλή κατάσταση, σε καλή συγκέντρωση. Είναι σημαντικό όταν λέμε να σταματήσετε την μπάλα, να την σταματάτε. Είναι σημαντικό όταν λέμε "βοήθεια στη διείσδυση", να πηγαίνετε και να βοηθάτε. Πήγες μέσα, μπλόκαρες το σουτ μαζί με τον αμυντικό, η μπάλα βγήκε έξω, οχτώ δευτερόλεπτα, παίξαμε καλή άμυνα, κερδίσαμε το ματς. Και με την καλή σας άμυνα, καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος, ακόμη κι αν σκόραραν 43 πόντους, νομίζω ότι ήταν καλύτερη άμυνα".

Όσο για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της EuroLeague εδώ και μία εβδομάδα, σημείωσε: " Συγχαρητήρια για τη νίκη. Πρέπει να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μην ακούτε εδώ κι εκεί αυτά που λένε. Ότι είστε πρώτοι. Αυτά είναι αηδίες. Είμαστε πρώτοι τώρα και θα είμαστε τελευταίοι στο τέλος, αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι", ενώ κατέληξε:

" Αυτό δεν είναι το παιχνίδι μας. Ρισκάραμε πάρα πολλά. Είδατε ότι στο τέλος ήταν πόντος - πόντος. Κερδίσαμε για ένα πόντο, σκόραραν 85, εμείς βάλαμε 86. Πρέπει όμως να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να βάλουμε πάλι 86 πόντους. Εντάξει; Πάμε"!

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ