EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Σημαντική η περιφερειακή άμυνα"

Σφαιρόπουλος: "Σημαντική η περιφερειακή άμυνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η ομάδα του έχει κάνει καλή προετοιμασία ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μπάμπεργκ (10/3, 21:00) και στάθηκε στην περιφερειακή άμυνα. Χάντερ: "Όλοι έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει".

Λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Γερμανία, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη (10/3, 21:00, EΡΤ-2) να αντιμετωπίζουν την Μπάμπεργκ για την 10η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, μίλησαν για την αναμέτρηση οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Οθέλο Χάντερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μπάμπεργκ: "Σίγουρα πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι μια δύσκολη έδρα και μια καλή ομάδα. Έχει χάσει μόνο δύο ματς φέτος στην έδρα της, από Ρεάλ στο TOP-16 και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη φάση. Είναι μια ομάδα έδρας γενικά ενώ μας νίκησαν και στον πρώτο γύρο, κάτι που μαρτυρά πως έχουν ποιότητα.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι για εμάς που το έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις και αυτά που έχουμε κάνει καλά στις προπονήσεις, πρέπει να τα κάνουμε και στον αγώνα. Σίγουρα η περιφερειακή άμυνα είναι πάντα σημαντική και γι’ αυτό το παιχνίδι είναι ακόμη πιο σημαντική. Κυκλοφορούν καλά τη μπάλα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι μόνο η άμυνα, είναι και η επίθεση. Πρέπει να παίξουμε με δυναμικό τρόπο, να είμαστε αποφασιστικοί".

Σε ερώτηση για το εάν η νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα έχει σημάνει και την αντεπίθεση των Πειραιωτών, ο Έλληνας κόουτς απάντησε πως "δεν ξέρω αν είναι αντεπίθεση ή δεν είναι. Θέλουμε να παίζουμε καλά, ξέρουμε να παίζουμε καλά και πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε όπως πρέπει και να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε".

Χάντερ: "Όλοι έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει"

Από τη μεριά του ο Οθέλο Χάντερ υποστήριξε πως "σίγουρα το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Αρχίζει από την άμυνα αυτό το ματς για εμάς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Στο πρώτο ματς μας είχαν δημιουργήσει προβλήματα και πρέπει να βρούμε λύσεις. Θέλουμε να κάνουμε νίκες ως το τέλος και να βρεθούμε στα πλέι οφ. Αυτός είναι ο στόχος αυτή τη στιγμή. Όλοι έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός λειτουργεί καλύτερα όταν είναι υπό πίεση και αυτό πρόκειται να κάνουμε και τώρα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ