EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Ποιες νίκες; Η πειθαρχία"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η μεγαλύτερη έννοια του είναι η κατάσταση της υγείας του Ματ Λοτζέσκι, ενώ εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με τον Κεμ Μπιρτς στη διάρκεια του β' δεκαλέπτου.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης , αλλά αυτό είναι το μικρότερο κακό για τους "ερυθρόλευκους", που είδαν τον Ματ Λοτζέσκι να αποχωρεί άρον άρον από το παρκέ . Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν μάλιστα λόγο για ρήξη αχιλλείου τένοντα, τραυματισμός που εφόσον επιβεβαιωθεί βάζει τέλος στη φετινή αγωνιστική περίοδο για τον έμπειρο φόργουορντ.

Η κατάσταση της υγείας του είναι αυτό στο οποίο εστίασε κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου του ΣΕΦ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά πως " ανησυχούμε για την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι, περισσότερο από κάθε τι άλλο. Το πιο σημαντικό πλέον είναι αυτό, να κάνει τις εξετάσεις για να δούμε τι ακριβώς έχει. Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν μια μονομαχία σώμα με σώμα από τις δύο ομάδες. Στο τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ένα μικρό προβάδισμα που αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει τη νίκη. Καταφέραμε να ρίξουμε σε χαμηλά επίπεδα την επίθεσή της, θα μπορούσαμε μάλιστα να αποφύγουμε κάποια εύκολα καλάθια που της δώσαμε, στον αιφνιδιασμό. Από την άλλη, χάσαμε πολλά λέι απ και αιφνιδιασμούς, ενώ κάναμε πολλά λάθη στο ανοιχτό γήπεδο. Συνεχίζουμε, έχουμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να δούμε που μπορούμε να τελειώσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε για να μας υποστηρίξει, ελπίζω να έχουμε sold out στα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς", ενώ σε ερώτηση για το επεισόδιο με τον Κεμ Μπιρτς , απάντησε:

" Αυτά συμβαίνουν στον πάγκο, είχαμε ένα επεισόδιο που δεν χρειάζεται να του δώσουμε μεγαλύτερη σημασία. Αντέδρασε στον πάγκο, κι από εκεί και πέρα η πειθαρχία είναι πάνω απ όλους. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω ένα παιχνίδι, αν δεν υπάρχει πειθαρχία. Κανείς δεν μπορεί να υπερβαίνει τους κανόνες και τις αρχές της ομάδας. Όλοι πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται".

Λάσο: "Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Λοτζέσκι"

Από μέρους του, ο Πάμπλο Λάσο ήταν λακωνικός, λέγοντας: " Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, με καρδιά και πάθος κάθε φορά που παίζει στην έδρα του. Είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, γιατί μας έκανε μεγάλη ζημιά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά είμαστε και στεναχωρημένοι γιατί μαθαίνουμε ότι ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι ίσως είναι σοβαρός. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθούν τα σενάρια και να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ