EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Πλασματικό το ότι δεν έχει νίκη η Γαλατάσαραϊ"

Σφαιρόπουλος: "Πλασματικό το ότι δεν έχει νίκη η Γαλατάσαραϊ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Τουρκία, όπου την Παρασκευή (11/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να επισημαίνει τις δυσκολίες της "ερυθρόλευκης" αποστολής.

Στην Τουρκία δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός, ο οποίος -μετά την εντός έδρας απώλεια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας- επιδιώκει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, πριν αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (16/11) και τον Παναθηναϊκό (18/11) σε back to back αναμετρήσεις για την EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ως ερωτηματικό για την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ (11/11, 19:00) την παρουσία του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο 26χρονος γκαρντ ακολούθησε κανονικά την αποστολή των Πειραιωτών, με τη συμμετοχή του να αποφασίζεται την ημέρα του αγώνα.

Πέραν αυτής της πιθανής απουσίας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γνωρίζει εν γένει τις αντικειμενικές δυσκολίες της αποστολής της ομάδας του, κάτι που κατέδειξε με δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη.

" Πιστεύω πως την αδικούν τα αποτελέσματα τη Γαλατάσαραϊ, έχει γεμάτο ρόστερ, πλούσιο ρόστερ με 2-3 παίκτες σε κάθε θέση. Είναι πλασματικό ότι δεν έχει κάνει νίκη. Η αποστολή μας είναι πάρα πολύ δύσκολη και ξέρουμε πως και με τη βοήθεια του κόσμου σε μια σκληρή έδρα, θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Θα είναι δύσκολη μάχη και πρέπει να εμφανιστούμε πνευματικά έτοιμοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι όποιος δείξει ότι πραγματικά θέλει τη νίκη, θα την πάρει. Παρόλο που έχουν παίξει τρία εντός έδρας ματς και τα έχουν χάσει, σίγουρα θέλουν τη νίκη, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε πως θέλουμε πιο πολύ τη νίκη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Από μέρους του, ο Πάτρικ Γιανγκ εξήγησε πως " ξέρουμε πως παίζουμε με μια ομάδα που θέλει απεγνωσμένα τη νίκη. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να μπούμε έτοιμοι γιατί θα παλέψουν πάρα πολύ, θέλουν τη νίκη μπροστά στο κοινό τους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, όχι για 30 ή 35 λεπτά, αλλά για 40 λεπτά. Πρέπει να νικήσουμε ό,τι και να γίνει. Δεν παίζει ρόλο τι ατμόσφαιρα θα βρούμε στο γήπεδο, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ