EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Παίξαμε τέσσερις Τελικούς για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης"

Σφαιρόπουλος: "Παίξαμε τέσσερις Τελικούς για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης"

Στενοχωρημένος από την ήττα, αλλά και ρεαλιστής ο Γιάαννης Σφαιρόπουλος, παραδέχθηκε πως ήδη κοιτάζει μπροστά και μίλησε για το σημείο που έκρινε τον Τελικό με τη Φενέρμπαχτσε.

Ήταν σίγουρα απογοητευμένος. Δεν ήθελε όμως να κάνει παράπονα για την προσπάθεια των αθλητών του στον Τελικό του Final Four, καθώς όπως είπε " έδωσαν τέσσερις τελικούς για να πάρουν το τρόπαιο". Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε και στο σημείο του Τελικού με τη Φενέρμπαχτσε που θεωρεί πως έκρινε την έκβαση του ματς.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαι περήφανος γι' αυτούς και για το πως έπαιξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δώσαμε τέσσερα νοκ άουτ παιχνίδια για να γίνουμε πρωταθλητές, από εκείνο το ματς με την Εφές που βρισκόμασταν πίσω 2-1. Στο τέλος δεν είχαμε αυτό το κάτι περισσότερο για να πάρουμε τον τίτλο" υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: " Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα, είμαστε όμως περήφανοι για το πως παίξαμε φέτος και με δεδομένο ότι επιστρέψαμε στον Τελικό του Final Four. Συγχαρητήρια στη Φενέρ για τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Το άξιζαν, έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και πήραν το τρόπαιο".

Όταν τον ρωτήσαμε αν θα χρησιμοποιήσει την αποψινή ατμόσφαιρα ως κίνητρο για την επόμενη σεζόν, απάντησε πως: " Στους τελευταίους δυο Τελικούς παίξαμε στο σπίτι του αντιπάλου μας. Στη Μαδρίτη και απόψε εδώ στο Σινάν Ερντέμ Ντομ. Η πλειοψηφία των οπαδών ήταν δικοί της. Ήταν πιο δύσκολο για εμάς. Ναι, παίζουμε πολλά ματς σε τέτοιες δύσκολες έδρες, με θορυβώδη κοινά, σίγουρα το αποψινό θα μας βοηθήσει" και ολοκληρώνοντας στάθηκε στο σημείο που έκρινε κατά τη γνώμη του την αναμέτρηση: " Μας δόθηκαν απόψε πολλά περιφερειακά σουτ, διότη η Φενέρ δεν μας άφηνε τα λέι-απ. Μας σταμάτησαν το πέρασμα της μπάλας στους ψηλούς, δεν είχαμε καλά ποσοστά από την περιφέρεια, χάσαμε ελεύθερα σουτ και ήταν κρίσιμο που όταν μειώσαμε στους τέσσερις πόντους στην τρίτη περίοδο, κάναμε φάουλ από τα οποία πήραν 10 πόντους. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε εκείνο το διάστημα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ