EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Παίξαμε καλά, μπορούμε και καλύτερα"

Σφαιρόπουλος: "Παίξαμε καλά, μπορούμε και καλύτερα"

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους και ήδη κοιτάζει το Game 2 της σειράς με την Εφές.

Μία μέρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από τη Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός ήταν πιο συγκεντρωμένος απέναντι στην Εφές Αναντολού. Δεν της έδωσε δικαιώματα και τη νίκησε με σχετική άνεση για να κάνει το 1-0 στη σειρά. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά δεν θέλησε και να ενθουσιαστεί καθώς ακολουθεί το βράδυ της Παρασκευής ο δεύτερος αγώνας.

" Οι παίκτες μου ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Μείναμε κοντά στο πλάνο που είχαμε προετοιμάσει, εκτελέσαμε όλα τα σημεία κλειδιά αμυντικά και επιθετικά και ήταν σημαντικό που στην πρώτη περίοδο κυριαρχήσαμε μέσω της άμυνάς μας, όταν τους κρατήσαμε στους 11 πόντους" σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: " Συνολικά είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως μπορώ να πω ότι είχαμε και καλό ρυθμό στην επίθεση. Έίχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και όσοι αγωνίστηκαν υποστήριξαν την ομάδα και την βοήθησαν να κερδίσει".

Ο Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στο DNP του Πάτρικ Γιανγκ, πριν κλείσει τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: " Δυστυχώς δεν είχα χρόνο για τον Πάτρικ απόψε, μίλησα όμως μαζί του και του ζήτησα να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Ήταν δική μου απόφαση και ήταν ξεκάθαρα απόφαση τακτικής, δεν έγινε κάτι άλλο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Κάναμε απλά το 1-0, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, συγκεντρωμένοι, πρέπει να παλέψουμε περισσότερο στο δεύτερο ματς γιατί το δεύτερο ματς θα είναι πιο δύσκολο. Παίξαμε καλά, όμως είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα".

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, από την πλευρά του, δεν είχε πολλά να πει και προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει του αγώνα της Παρασκευής: " Μας κέρδισαν πιο εύκολα απ' όσο και οι ίδιοι θα περίμεναν. Όταν είχαμε παίξει εδώ στη regular season, μας είχαν σκοτώσει και αυτό έκαναν και απόψε. Ξεκίνησαν πιο επιθετικά, έπαιξαν πιο δυνατά, πήραν τις διεκδικήσιμες μπάλες. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά αν θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε αυτό το γήπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ